28 april

tisdag, endast 2½ dag kvar tills jag drar till mallan :D
jag längtar så sjukt mkt!!!!! helt o-t-roligt som pappa brukar säga ;)
idag va jag till barnens skola för första gången, jätte fin skola, ganska gammal. efter de så åkte jag och sophie till swindon, de är som stan typ. alltså massa affärer, de fanns alla dom affärer jag ville gå till, så de va bra. de tar ungefär 30 min att åka dit medd bil.. ska kolla upp om de går nån buss dit eller nått, de går tydligen en utanför oss, men den har jag aldrig sett. går säkert 2 ggr om dagen ;) men men, då kan jag ju iaf göra nått nån helg om jag har tråkigt!
efter den färden så va kl ungefär 12.45 nr vi va tillbaka till skolan, men romilly slutar ju inte ens förrens 13.30 så vi satte oss på en pub där och åt lunch, varmmacka med ost och tomat, de va jävligt gott må jag säga! sen hem å sova för romilly, somnade dock i bilen med en klubba i handen, som sakta ramlade ner på golvet :P sov till halv 3, under tiden, strök jag lite och gjorde rent på toan, handfatet och badkaret... =) så nu luktar de fräscht! :) sen satte jag henne framför tv:en i 40 min sen fick hon en halv biscuit och dricka sen bar de av en bit på gatan för kvällsmat. där va dessutom sophie, connie och lyly, träffade 2 andra aupairer, den ena är från london och den andra från slovakien kanske, kommer inte ihåg. hon hade varit här i 2 år, men hon va inte så bra på engelska. jaja, men vi hoppade studsmatta iaf. eller jag hoppade lite försiktigt med romilly i mina händer, hon vägrade hoppa om jag inte höll i henne. och hon vägrade sitta bredvid och titta medans dom andra hoppade mkt, så alla fick hoppa försiktigt! men tillslut tog ja henne av studsmattan så vi fick hoppa lite högt :) kul va de, och jobbigt! sen åt barnen mat och jag fick ett glas med elderflower(flädersaft) jätte gott ! :)
just nu har jag precis eller för ett tag sen kollat på heroes, ska snart kolla på 1 avsnittet av prison break säsong 4 :)
måste få slut på skiten! den serien är så jävla seg, men måste ju kolla klart på de!
aja, nu orkar jag inte skriva nå mera.
just nu längtar jag till 3 saker.
1-4maj åka till malin!
23-24maj åka och träffa mira den 23:e och förhoppningsvis sova hos malin!
29-31maj mamma&pappa kommer hit!!!!!!!!! vi ska bo på hotel, hoppas dom har tittat på några och förhoppningsvis bestämt sig med en :) (hör av er, mor&far)
nu ska jag kila, hade bra!
PUSS&KRAM <3333333333

25 april

lördag, och jag har bytt diet. jag pallade inte med south beach dieten. jag måste ha mat, men har börjat med 3-timmarsdieten ist ;) så ska äta nått varje 3:e timme :) eller aa de är ju som man ska göra egentligen. frukost mellanmål lunch mellanmål middag. så idag har jag ätit frukost, mellanmål, lunch och mellanmål. om 40 min ska jag ut och springa, sen blire duscha och middag.
ska nog göra potatismos, köttbullar och brunsås :) så nu får jag äta normal igen, eller försöka med så lite socker som möjligt, och mkt motion :)

aaaaaaaaaaaaaaaaah!! jag har tråkigt! finns inte ett skit att göra, skit kallt ute, eller de är sol&moln, men blåser som fan, så kan inte vara ute. dom sa att dom skulle åka till en marknad idag, och att jag kunde få följa med, men dom ska visst inte åka dit idag =/ dom har hittat en aupair som bor i närheten också som jag kan höra mig av till, så jag kanske får en kompis. :) hoppas hoppas!!

nu ska jag iaf titta klart på ett heroes avsnitt sen byta om och ut å jogga!
hade bra!
PUSS&KRAM

24 april

fredag, äntligen helg!!! bara 1 vecka kvar till jag åker till malin :)
jag bad sophie köpa grönsaksjuice och tomat juice, får dricka de, men fyfan va äckligt de va!!
Men måste ju dricka upp de hon köpte, taskigt annars. så 2 glas om dagen, lunch och kvällsmat.
vattnet är inte gott här alls, så dricker nästan aldrig vattnet.

idag har jag tagit hand om romilly hela dagen, eftersom hon inte har nån skola måndag&fredag. så vi har lekt, jag har strykigt och hon har sovit, sen åkte hon lite sparkcykel på baksidan. sen ledig en stund, tea och slutat..
åt mat, gjorde omelett med ost och skinka och sallade till de.
om en liten stund ska jag ut å gå en sväng. eller en sväng ska gå till puben och tillbaka, har bestämt mig för att ut och gå varannan dag och springa dom andra dagarna :) hoppas jag håller de här!! mkt begärt för elina ;) hahahha!
ajaa, nu ska jag ladda mp3 lite mer sen blir vandring ;)
hade bra!
PUSS&KRAM

23 april

torsdag, snart helg :D
började kl 7-9, frukost göra barnen klara och fixa lite med tvätten och sen rast till kl 12,30 :)
idag började jag med south beach metoden också :) så imorse eller runt 9 åt jag 2 stekta ägg och drack en kopp kaffe, med lättmjölk :) men ska börja äta 2 kokta ägg, gurka med kaffe å lättmjölk ist :)

till lunch blir de kyckling och massa sallad :)
idag börjar mitt nya liv!

ja just de, har beställt ett linne av emma nu, starbucks linnet :) as bra !



22 april

onsdag, barnens första riktiga dag i skolan. kul kul :)
började kl 7, ingen va vaken, så plockade ur diskmaskinen och åt frukost, sen kom mamman och barnen ner, gav dom frukost och borstade tänderna och kläde på dom deras skol uniformer :)

När dom åkt städade jag lite, sopade och strök alla kläder, så nu är de klart för idag, har nu rast till kl 15 :)

connie och lyly klara för skolan :)


Alla tre :) så fina !


hittade en gammal bild på mig också på min kamera :)
den här är nog tagen direkt efter egypten.
vetefan :P hahah brun är ja iaf :D


aja, kanske skriver senare :)
hade bra pussssssssssss

21 april

tisdag, idag har jag gått upp runt 8, frukost till barnen och mormor och mig såklart, gett alla nå kläder som dom ska ha på sig sen tog vi bilen och åkte till stan allihopa och köpte skor till lyly&connie. sen shoppade hon lite på sainsbury's och sen in i en bokaffär där dom köpte pennor&sudd å sånt. sen hem lunch.
rast, satt ute i solen och stekte medans barnen lekte runt mig :P skönt
sen lekte jag med barnen när jag började, mat vid 5 sen bad. sen satte jag mig här. :) ska snart ner och kolla på camprock med barnen :)

bilder, dock är inte allt upppackat än, så lite låter här och där.
trappan upp till ovanvåningen.


rakt på är barnens toa, som jag delar med dom.


höger, sophie&james rum.        deras badrum.               hallen från deras rum.
           

vänster, romillys rum.           bredvid, mitt rum.                 fortf mitt rum.
           

mitt rum.                                   mitt rum.                       ut i hallen, vänster.
           

                                      som hon delar med lyly
vänster, connies rum.     för att hans rum inte är klart.         connies säng.
           

rakt på, trappa upp till lyly's rum.
dock inte klart så får se den senare.
trappa ner till hallen&köket.                  vänster ut från connie rum, gäst rum.
                                


de va allt för idag, vi hörs!

PUSSSSSSSSSSSSS <3

19 april

igår vare lördag, och jag gjorde inte ett skit. eller aa tog hand om barnen...
dom fick främande så jag gick ut å gick en sväng, eller de vart en lång sväng.
först gick jag till en bro, åt ena hållet från huset, (bakom mig på bilden) de tog ungefär 10 min att gå dit, när jag kom dit så vare bara åkrar efter, så gick tillbaka, så där gick de 20 min.
Sen gick jag åt andra hållet, gick till en pub som vi åt på första kvällen, de tog ungefär 30 min att gå dit, hoppades på att de skulle finnas en affär där eller nått, men de fanns de inte, va bara åkrar runt där, så ja gick tillbaka, och på tillbaka vägen snackade jag i telefon med malin halva biten, så de gick lite fortare :)

Här är jag, på G tillbaka från bron. 


Detta är de vi har i våran lilla by..... telefonkiosk och en postlåda.. de nån anslagstavla där också, men orkade inte läsa.
aa, de är de vi har här. fyfan.


ja, va ska man hitta på idag då... känner mig ganska fast. de ända jag kan göra är sitta vid datorn eller vara ute och leka med barnen, men palla leka med dom hela tiden. vill ju ha lite lugn och ro ibland.

nu ska jag inte göra ett skit, så vi kanske hörs senare. PUSSSSS

18 april

hej svejs.
Nu har jag bestämt mig för att åka och träffa malin den 1-3 maj så åker på pappas födelsedag.. hoppas de går bra malin?! :P
är ändå ledig hela den helgen, har snackat med sophie om de, och de är okej :)

nu är de lördag, å vad ska man göra på en lördag när man är fast på landet? hehe
jag ska snart ner och äta frukost, vart väckt halv 8, fyfaan, och kl 8 kom de massa målare, som nu håller på att göra rent hela ovanvåningen för att sedan måla och göra de fräscht där uppe, dom ska nästan måla alla rum i huset, för alla tapeter ser ut som aaa, ja vet inte vad!! ska ta lite bilder senare eller nått på hur se ser ut överallt i huset, så ni vet lite :)

Den här veckan alltså!! herregud vad jag har jobbat. eller aa, i måndags va ja ledig :) tisdag skulle jag bara hålla koll på flyttgubbarna och vänta på att nån snubbe skulle komma med gardiner, sen va jag ledig.
Onsdag, bar de av till patney kl 07.00 på morgonen, sen vart de att packa upp å packa upp massor,
Torsdag, packa upp hela dagen. Fredag, va lite lugnare, började kl 8 med att äta frukost och sedan packa upp grejer till köket som stod i ett annat rum, sen drog vi in till pewsey och handlade lite, åt lunch hos en av hennes kompisar hon träffade utanför affären, åt pasta sallad med kyckling :) sen åkte vi hem, och då vart jag typ ledig tills barnen skulle komma hem, så va ledig från runt 11-15, sen bäddade jag lite sängar och sa hej till barnen, åååå va glada dom va att se sophie, och romilly kom springandes till mig, och kramade mig så håååårt! ååå :) så söööt, men hon såg ut att ha växt under tiden hon har varit borta, benen va längre :) börjar bli en stor flicka :) sen lekte jag med dom till kl va kvart i 5, lagade mat, pasta å köttbullar..
sen vart de bad för deras del.
sen vart jag ledig..
tittade på marley & me, åååh va bra den va ! grät som fan i slutet..:/
sen somnade jag runt halv 10. as skönt, men vaknade å andra sidan as tidigt idag.. men men, de är så de är när de finns barn i huset..
nu ska jag klä på mig kläder och gå ner och keka frukost.
men vi hörs! PUSS

17 april, mer bilder

bilder från båtturen med familjen.





tog massa mer bilder, men orkade inte lägga in alla på bloggen :P hahah

men vi hörs, nu ska jag kolla på nån bra film :)
PUSS&KRAM! <3


17 april

jag och malin tog en tur till IKEA :D vi åt mat och shoppade lite smått :)









lite bilder på de nya huset och trädgården :)


 



Måste ju ha lite EGO också ;)


de kommer lite bilder från min båttur med barnen också, i nästa inlägg :)

16 april

Hejsan, jag har inte haft tillgång till internet så har inte kunnat blogga...

Men nu är bor vi iaf i de nya huset i patney, ligger nära pewsey..
Vi kom hit igår, åkte från gamla huset kl 07.15 hur trött som helst, försökte sova i bilen, men de gick inte..
När vi kom fram så packade vi in massor i huset från bilen sen packade upp kartonger som flyttgubbarna bar in, sen åt vi lunch, baguetter med ost å skinka :) as gott vare! vi hade ingen kniv så fick riva isär brödet, vi hade en sked så använde delen längst ner till smör & övredelen till ost, de va mjukost dom åt, jag hade kvar hushållsost som jag köpte på IKEA :)
sen fortsatte vi upp packningen hela kvällen, sen åkte vi till en bar som ligger 10 min med bil härifrån och åt mat :) gottgott :)
somnade sedan på kvällen runt halv 11 :)

Idag började jag kl 9, men vaknade runt 8, låg kvar till halv 9 och började sakta med säkert klä på mig å gå ner och kekade frukost. sen packade vi upp massa mer i lekrummet, som nästan är klart nu.... dom har så jävla mkt leksaker! herregud!!
sen åkte vi in till pewsey så att jag skulle få se hur de såg ut och kollade vart tåg stationen ligger, handlade lite och hon träffade nån kompis så vi köpte oss lite mat (pastasallad, macka) och gick hem till hennes kompis som bor granne med affären typ och snackade och åt, eller jaaa, jag snackade inte mkt men dom hade de roligt.....
Vi satt ute i de fina vädret, varmt och skönt! :)
sen bar de av hemåt och fortsatte packa upp, gjorde de tills jag slutade 17.30.
då jag satte mig vid min dator och kollade runt överallt. :)

ska lägga upp massa bilder idag tänkte jag, men dom kommer med ett annat inlägg :)
hörs då! PUSS

12 april

helgen som varit.

Fredag:  åkte båt med familjen, sen kom malin, gick på oxfordstreet ett tag. åkte till mig, åt, fixade oss började dricka lite smått, gick till en bar (republic) här i clapham, sen gick vi till ett annat ställe, men vart utslängda för att de va 21 där, och de är vi ju inte ;) hahah vi gick in igen efter en stund, men såg samma som jobbade där så vände snabbt som ögat och gick ut igen :P hahah så vi gick till en annan bar och satt där och söp, sen blev de donken innan hem färden ;)

Lördag:
sov ganska länge, så de va frukost/lunch, ris(överkokt) kyckling och nån unclebens sås :) de va ganska gott :P
sen drog vi hem till malin för hon skulle vara barnvakt, lekte med barnen, färgade mitt hår, la barnen och kollade på notting hill :) sen gick vi och lade oss :P as trötta.

Söndag: gick upp runt 10, åt frukost gick till tåget köpte en biljett till Kentish town för att ta nothernline (tunnelbanan) hem till mig, biljetten kostade £6.90 fick en biljett men man behöver inte dra biljetten genom en maskin i radlett när man ska på tåget, så när vi kom fram så va man redan inne i tunnelbanan så vi dra biljetten genom en grej och köpa en tunnelbane biljett så vi hoppade på tunnelbanan och åkte till clapham common, men när vi skulle ut där så funkade inte biljetten :/ så va fan ska vi göra!? gick till en som jobbade och sa att vi åkte dit och inte gick ut att vi redan va inne på tunnelbanan och sådär så han öppnade bara grindarna så vi kunde gå ut :D as bra. så vi betalade endast £6.90, tunnelbanan kostar £4 för malin och £2 för mig, för jag har ett Ouster kort, ett Buss/tunnelbane kort. billigare att åka.så de va ju as bra :D hihihi..
sen kom vi hit, bäddade min säng för jag hade tvättat dagen innan, sen datanördade vi ett tag, gick ner och lagade mat, makaroner bacon och majs, å nått bröd som fanns i kylskåpet som sophie tyckte att jag skulle få.. men den va inte så god. :/
sen vilade jag 1 timma och malin satt vid sin dator, satt vid datorn ganska länge till sen vid 20.00 beställde vi 2 pizzor(hawaiian), vitlöksbröd och en stor coca cola, (men fick pepsi)  sen efter 45 min kom en moppe med våran mat :D hihih as bra :D sen åt vi kollade på mama mia men den slutade fungera så fick sluta kolla. så nu datanördar vi igen............ kul va?!

rolig helg jag har haft va, MALIN HELG :D hihi! <3

vi ska väl sova snart eller nått. men vi hörs!
PUSS&KRAM! <3

9 april

torsdag och de är MIN KÄRE BRORS FÖDELSEDAG :D hela 23 år, och jag kan inte vara hemma och fira de med honom... lite småtråkigt! men han hare bra med hela tjocka släkten :) hörde dom alla på telefonen, snackade med Dennis, såklart, Birgitta, mormor, fredrik, farmor och pappa :) många vill prata med mig :) GRATTIS DENNIS <3

sitter och snackar med sanna på msn, Grattis till jobbet :) å lycka till med allt ! <3

nu är jag ledig fredag, lördag och söndag, sen på mångag kommer jag bara hjälpa till att fixa restan av huset, så allt åker med flyttgubbarna. vetefan va jag ska göra exakt men men, de ordnar sig.
imorn ska jag kanske åka med james och barnen ut på en båttur genom london, en flod som heter Themsen(stavning?) så de kommer bli kul, eller om jag har råd att haka på.. annars drar jag nog till oxan med mallan :) hon ska komma hit i helgen, men hon ska vara barnvakt lördag kväll, så vi vete fan hur de kommer gå. kanske kan haka på och va hos henne. lördag söndag =)

idag har jag varit i parken, druckit varmchoklad med barnen, lekt i lekparken. sen gick vi till pizza express och åt.
Jag åt lasagne :) as gott :D sen hem va ledig 1 timma, sen stryka och fixa mat. bada barnen och sen fixa mat till mig själv.
så nu är jag ledig!

nu ska jag bara slappa i sängen till vänner och ett Lost av snitt..
Jag är på vänner säsong 10 avsnitt 5, så bara 13 avsnitt kvar, sen blire sex and the city, måste alltid ha nått på G ;) hihihi
men vi hörs då! ska snart ner och snacka med james om båtturen imorn :)
PUSS&KRAM!  <3

8 april

har rast, är as trött.. herregud!
igår hade jag telefon kontakt med sverige :D snackade med dennis ett tag, mamma&pappa tillsammans :P
fixade massa med skattegrejer.. så jag får in mina pengar på mitt konto senare.

idag har jag varit till parken med barnen och josefin med hennes barn. de va as kallt ute idag så va inte där så länge. sen bar de hemmåt och fixade lunch, engelska korvar till barnen med pot.mos och morötter å broccoli, å jag fixade kok korvar till mig och resten av moset :) med ketchup :D as gott :)

sen diskade jag upp, letade efter teddy till romilly, hon kan inte sova utan den. så sprang omkring i hela huset..
sen la ja henna och gick å satte mig här.. as skönt med rast :D

vi hörs kanske senare eller imorn. hade bra PUSS

7 april

kl äe 11.30 och jag har varit ledig i 1 timme nu, tills nu har jag gått upp 8, barnen hade redan ätit frukost så kläde på dom och borstade tänderna och åt själv å sådär, sen började jag att packa ner massa grejer i köket saker som dom skulle ha den första veckan och resten i en annan låda. de va ganska mkt, fast de va bara ritpapper å pennor och målarfärg och sådär, inge köksgrejer, sen vart kl 10.30 och jag fick ledigt å satte mig här, fick mail av mamma att jag skulle fylla i massa deklarationspapper så jag får mina pengar :) men jag fattar noll så dom får ringa mig och hjälpa mig...

idag ska jag jobba kl 13, romilly sover då, så ska stryka, sen ska vi nog gå till parken eller nått när romilly vaknat, dom andra är iväg nånstans med grannarna. eller josefins familj. tror jag..

sen blire väl tea för barnen runt 5 halv 6 sen bad och pyjamas på.
sen ledig!!! :D

snart äre helg också, så då kommer nog malin hit, familjen ska åka till de nya huset, så malin fick komma hit då. eller jag tror dom åker på fredag, men har inte så stor koll ;) ska kolla upp de där..

Hoppas mamma eller pappa ringer idag så jag får fixa allt med skattepengarna :)

vi hörs! PUSSSSSSSSSSSSSS

5 april

söndag, helgen är slut om 2½ timme. och jag ska försöka sova snart.

Grattis mamma på namnsdagen :)

här kommer lite om helgen..

Fredag: malin kom ju hit, vi satt på en pub, drack lite smått. sen skulle vi gå till, hm ja vetefan. men vi bestämde oss för att gå ner och kolla när sista tunnelbanan gick till st pancras eller vad de kostade ett nått, då när vi snackade med nån som jobbade där så kollade han på skylten där de står när tågen går och sa ganska högt: DEN SISTA GÅR NU, SPRING!!!!!! vi ba; va?! och sprang ner för rulltrappan och rakt in i tåget.. hahha de kändes som vi va i en film ;D as kul :P haha vi åkte till st pancras iaf och sprang till toaletterna och sen gick vi ut för att kolla om de fanns nånting att göra där, ville inte hem direkt, men de fanns inte ett skit.. bara en tom väg. så vi gick till tåget och åkte hem till malin i hertfortshire, radlett. de va ganska mysigt där faktiskt. hade några caféer och resturanger och sådär, och dom bode i ett jätte fint hus :) när vi kom in gick vi och la oss på engång...

Lördag: vaknade runt 11 eller nått, låg och pratade ett tag, sen gjorde vi oss klara eller iaf jag, och gick ner och åt lunch eller nått de va ris i tomatsås. så va hungrig igen sen :P åkte till oxfordstreet och kollade runt överallt. malin ville köpa en jacka och hon hittade en :) och vi köpte varsin plånbok en liten som jag kan ha i min lilla väska :) slipper ha pengarna&korten ligga löst ;) vi åt på donken också :) QP cheese&co. med extra ost och cola. och en munk :D med massa socker ! AS GOTT!
Jag varnar er gott folk! jag kommer rulla fram snart! hahah :P
sen gick vi och provade massa skor och sådär, sen hem... de va roligt att träffa malin igen :)
Påvägen hem gick jag förbi en butik med inslapgningspapper, köpte en med godisar på :P sen gick jag hem slog in lyly's paket och gick ner och sa grattis till honom och gav min present till honom :)

mitt paket och mitt kort jag köpte :) hopps ni ser vad de står...

de står: On your birthday ready to blow out all those candles, take a big deep breath.
Puff out your cheeks.... and blow really hard....

Insidan.


öppning av presenten, romilly ville såklart också vara med :)


han vart glad :D


dom höll på att spela wii så dom ville spela klart.


romilly håller i presenten, hon tyckte om den mkt :P


hon skjuter mig :P


constance :)


romilly, hon ville att jag skulle ta bild på henne hela tiden, så de kommer endel bilder på henne nu :)




alla kort lyly fick :)


sötis :)






hon dansade, men va åt andra hållet hela tiden, så fick bara med sidan eller ryggen :P


söndag: SLAPPA! :D har bara legat i sängen :D

vi hörs! PUSSS <3

3 april

idag har jag fixat frukost osv runt 8 strykit till kl 12, haft ledigt till kl 15 gick till parken och spelade fotboll med lyly.. hem och lagade tea till barnen, badade dom och satte mig här kollade på ett bones avsnitt, och väntar på att malin ska skicka sms om att hon nästan är vid camden town så jag kan börja gå till tunnelbanan och möta henne, sen ska vi sätta oss på en pub och bara snacka, hon fick inte sova här för min "mamma" för hon hade så dålig sömn igår natt så hon ville sova ut inatt, utan att att bli störd. så hon måste åka hem inatt igen, kanske hakar på om jag inte orkar gå hem :P om jag har råd.
de är ett tivoli eller marknad eller nått  här nu i clapham common (parken) så ska kanske dit och kika läget.




Jag saknar min familj och mina vänner! <3

2 april

kl är nu 13.26, började min rast kl 13. dagen började med upp tio i 8 gick ner fixade frukost till lyly and romilly, och mig själv såklart :) städade bort allt och borstade tänderna på alla och satte på dom kläder eller romilly va den ända som behövde hjälp med att sätta på sig kläderna :P sen tänkte vi gå ut på den lilla lilla baksidan och leka ist för att gå till parken, men jag fick inte upp bakdörren så de blev inge leka där, så vi tog vårat pick å pack och drog oss till parken, vi spelade fotboll och romilly va så trött så hon stannade i vagnen. så de va ju skönt, slapp leka så mkt :P sen gick vi hem och ja fixade köttfärssås och spagetti, eller köttfärssåsen va redan klar så värmde på den åt dom, och fixade morötter och broccoli som jag kokade. å lite permesan ost på :D as gott, men jag åt inte, för de fanns inte så de räckte till mig, men ja åt några mackor efter.
ja la romilly i sängen också, hon klagade inte en sekund på de, för hon va jätte trött. skönt!
så nu är jag ledig och börjar igen vid kvällsmaten, kl 17  :) as skönt.
så ska ta och hoppa ner i badet och bada lite, sen vila ett tag.. ska kanske ta mig till nån leksaks affär också, Lyly fyller 6år på lördag, så måste ju köpa nått litet. :)

Nu ska jag fylla på badkaret, men vi höres! PUSSS

1 april

dagen började med att jag försov mig lite, inte bra. sen gick jag ner frukost, fixa barnen och hjälpa dom att sortera alla sina böcker, dom ska inte ha med sig alla till de nya huset, så lika bra att rensa nu ;) sen fixade jag en picknic lunch till barnen, mackor med skinka ost och gurka :) de vart min lunch också, AS GOTT :D
sen hade jag ledigt från halv 12 - 14 sen strök jag tills kl va 16.30.. städade bort massa i köket för romilly hade lekt med målarfärg och massa. så städade och lagade mat till barnen, kyckling och makaroner :P dom ville inte ha smily faces :P haha potatis som ser ut som smilisar ;) hehe. sen diskade jag och badade romilly...

hahah när dom va i parken och hade picknic så skulle dom kolla på ankorna, dom hade lite smulor att mata dom med, då ramlade lyly ner i vattnet, fyfan va äckligt, massa ankor som bajsar och äckelfiskar :P hahha så han kom hem i bara kalsonger, skor&tjocktröja :P hoppade direkt ner i badet så slapp bada honom, och connie är hos en kompis och ska sova där.. :)

Hoppas på att få komma hem till josefin idag och keka mat :) försöker få tag på henne.
nu ska jag fortsätta försöka, vi hörs!
PUSS

& JAG SAKNAR ALLA DÄR HEMMA! <3

RSS 2.0