bilder från helgen.


på tunnelbanan påväg från Heathrow.


Allt som emma shoppade


allt jag shoppade :P tröjan va dessutom från en annan gång, men visade aldrig upp den :P


väska från primark


converse från schuh


jag redo för kvällen


emma hos Linnea


Anna, Josefin och Johanna


Anna, Johanna


jag


Gustav, Anna, Johanna


Emma


Josefin, Anna, Gustav, Anna(fyllehicka fick de ett x antal gånger under kvällen) hahahaha, johanna


Värden Linnea och Josefin






Dagens Outfit på G till starbucks på söndagen.


30 mars

nu har jag inte skrivit sen den 26:e de är inte bra :P så nu kommer info om helgen som va.

Fredag: Började dagen kl 08.00 gick ner åt frukost och gav romilly frukost, dom andra hade redan kekat. dom har påsklov nu så dom är hemma varje dag. herregud! :P hahaha, men hjälpte till att fixa dom redo till sophie skulle komma hem från gymmet. sen hade jag rast till kl 14 tror jag, gick med romilly och lyly till parken och spelade fotboll med lyly medan romilly satt i vagnen och åt kex :P sen kom Linnea så barnen fick leka med hennes barn och jag&linnea snackade :) soft liksom.
sen hem å fixa mat, sen bada dom sen va jag ledig, duschade och gick till josefin och åt mat, sen kl 21 tog jag bussen till knightsbridge station och tog piccadilly line till heathrow terminal 5 för att möta upp emma som kom in med flyget kl 22.30, så de tog 1.30h att ta sig till flygplatsen. sen tog vi tunnelbanan och bussen hem till mig, computra lite sen la vi oss och sov.

Lördag: Gick upp runt 9, åt frukost och fixa ordning oss för en shopping runda på Oxfordsteet, shoppashoppashoppa säger jag bara. bilder&vad vi shoppade kommer sen. hahah, fyfan jobbigaste va alla jävla pappåsar, herregud! stora jävlar från primark som gick sönder jag vet inte hur många gånger, fick byta påsar och flytta över grejer flera ggr, en gång på urban outfitters och en gång på topshop. så jävla skämigt! hahaha. men men de är sånt som händer ;)
sen runt halv 4 eller nått sånt satte vi oss för att vänta på bussen som skulle ta oss hem, men den kom aldrig... vetefan va som va fel på den.. min buss 137 som går hem till mig ska gå var 8:e minut. men den kom inte på 30 min. vi satt där i 30 min iaf typ sen pallade vi inte längre så vi tog tunnelbanan ist, men den är mkt dyrare. gick hem iaf, packade upp alla saker och sen satte emma sig vid datorn och jag vilade ett tag. sen började vi fixa oss och drog sedan till Linnea för förfest. men vi drog hem efter förfesten, emma hade skavsår och ja va lite trött så vi pallrade oss hem iaf, men de va jävligt kul där iaf, och de va en tjej där som va så jävla lik Theresia som gick i våran klass på media som va där herregud! både jag och emma ba; vafaaan kopia av theresia! usch va nästan läskigt! aa sen gick vi å lade oss när vi kom hem.

Söndag: vaknade gick och fyllde en maskin med tvätt, åt frukost, eller skulle äta. öppnade kylskåpet för att ta fram mjölk, då hade jag dagen innan lagt in mjölken så de va mjölk över en hel hylla och under och ett korvpacket va helt in mjölkad så fick ta bort de och lägga in korven i en plastpåse ist. sen när ja väl skulle äta så tog ja de sista kornflakesen och så äre ju bara smulor typ, ställde den på bänken, och hade sedan ner den såklart och alla jätte små smulor åkte ut på golven, inte min dag alltså. och min rostmacka va iskall eftersom jag fick torka upp all mjölk i kylskåpet. sen när jag ätit frukosten som tog så jävla långtid så va nästan tvätten klar så väntade några minuter och tog ur den och la in den i torktumlaren och la in en ny tvätt, måste passa på när familjen är borta :P sen gick jag upp och kollade vad emma hade för sig. när tvätten va klar gick vi till starbucks och åt lunch, sen hem å packade sen gick till bussen och åkte till tunnelbanan för att åka till flygplatsen, men då vare ett jävla brandalarm som hade gått så tuben gick inte dit, så fick hoppa av vid hatton cross och ta bussen dit, men de va så mkt folk så typ 1/4 fick plats på den så vi fick vänta på nån annan buss så stog där ett hävla tag, sen kom den tillslut, och va framme vid flygplatsen runt 19 och flyget skulle gå 20.05 och vi hittade inte, va tvungen att fixa biljetten från en automat och sen checka in väskan och massa, sen gick hon in. men hon hittade inte så mkt där tydligen, har aldrig gått där så vetefan.. men de gick nu är hon hemma iaf :) de va jävligt kul att ha dig här, hade saknat dig och nu kommer jag sakna dig igen! aa sen åkte jag hem iaf. gick å la mig och vaknade mitt i natten av att jag har as ont i magen, kutar in på toa och spyr som en gris! USCH! spyde typ 3ggr på natten så tog mig ledigt idag, för mådde illa på morgonen/dagen också.. så kände inte för att jobba, tänk om jag hade haft magsjukan eller nått. smittat ner alla.... USCH IAF......

Måndag: vaknade halv 8, eller aa. hade typ varit vaken hela natten. men gick till sophie och berätta om nattens hämska händelse :P och gick å la mig igen. sen låg ja bara i sängen hela dagen, gick ner och gjorde en macka på dagen och sen pasta och köttbullar på kvällen sen sitter jag här nu. ska jobba imorn! hoppas natten håller sig så jag inte spyr igen bara!

Imorn blir de en jobbig dag, blir inte mkt ledigt då inte! massa som händer. men de skriver jag om imorn om jag orkar och har tid. hörs då! PUSSSSSSS

bilder kommer sen som sagt!

26 mars

imorn kommer emma :D hihiih äntligen! bara 1 dag kvar, för hon kommer ganska sent imorn, de de är as bra ändå! åååå vad jag längtar :)

idag, jobbade från 7-11 sen 14.30-18.30 och ska sitta barnvakt, så josefin ska komma hit å keka med mig :)
aa, men idag har jag iaf lekt med romilly, sen lekt med romilly och lyly, gick till parken, gungade lite sen började de spööööööregna, så vi gick hem dyngsura :P vi lekte lite, sen fixade jag pasta&köttfärssås till barnen och grönsaker, sen badade jag dom, och vi satte oss och spelade nintendo wii :)

nu sitter jag och väntar på att sophie&james ska dra så josefin kan komma hit :) men vi hörs PUSS

24 mars, mer bilder


bilder från lysanders ensembly, eller nått.
lyly i mitten blundar dock :P


massa barn


romilly va också med :)

24 mars, bilder


bilder från när jag träffade malin :)


me and London eye


biggis ;)


hihi :)


vi fikade

24 mars

i förrgår åkte jag in till oxfordstreet och träffade malin, vi fikade och så.. kommer bilder senare ikväll tror jag. :P
sen följde hon med mig hem och tittade hur jag bor och åkte sedan hem igen runt 8-halv9 sen va jag helt slut så la mig i sängen, halv sov sen kom jag på att malin skulle skicka sms när hon va hemma igen, de hade gått mer än en timme så jag skickade, men hon va snart hemma, sen skickade hon igen iaf att hon va hemma. då somnade jag, sen vaknade jag av att de va ett jävla liv utanför huset, de va typ 3 st helikoptrar som flög omkring! as läskigt, Josefin ringde och frågade vad fan som hände! jag har såklart ingen aning, så sa bara de är några helikoptrar som flyger omkring, då letar säkert efter någon. sen stog jag och kollade ut ett tag tills dom åkte iväg, kunde iaf inte somna i de oljudet! sen somnade jag gott :)


igår jobbade jag som vanligt, eller jobbade 7-12, 16.30-18.30 och gick till ett pasta ställe och åt mat, pasta bolognes med massa ost på :D sen gick jag in på sainsbury's och köpta halstabletter och chips :P haha


idag har jag iaf varit sjuk, så har bara vilat hela dagen, har varit jätte skönt. behövligt!
har haft as ont i halsen och har varit helt slut i hela kroppen, har fortf ont i halsen, men de är bättre faktiskt :)
så ska jobba imorn. måste nog köpa mer halstabletter också! hahaha :P

jaaaaa, på fredag endast 3 dagar kvar tills emma kommer :D hihihihi! äntligen! längtar! :D

aa ska försöka lägga in bilderna nu... HÖRS PUSS!

22 mars

igår va de jätte fint väder så åkte till Hyde park och solade och softade med josefin, anna, gustav, linnea hennes kompis, frida och hennes 2 kompisar =) jätte skönt vare :) sen gick vi till en svensk pub och kollade på halva bandy finalen mellan VSK-Edsbyn och SMGULD SMGULD SMGULD!!!!! vsk vann så jävla härligt! bra kämpat grabbar, äntligen säger jag bara :)
sen drog vi hem och kollade film och slappa hos josefin, jag&hon bara, drog en donken sov där och drog en donken igen kl 11 idag =) då ringde min telefon, va helt säker på att de skulle vara sophie, men de va de inte, de va MALIN BLOMQVIST :D
hon skulle in till oxfordstreet, så hon ville att jag skulle dit och träffas så ska in dit och endast betala bussen, för att träffa malin! ÄNTILGEN :D hihi... nu väntar jag bara på att få svar av malin så jag kan gå till bussen och vara påväg :)

hoppas hon hinner med kvart över tåget :) då ska jag typ gå nu. men ja skriver ikväll, ska ta med kameran och ta massa foton också :D åååååh va glad ja är! :)

HÖRS! PUSSSS <3

20 mars

kl är 11.15 jag har precis börjat min rast som sedan slutar kl 16 :) as soft :D så ska vila en stund tills de blir lite varmare ute och sen ut och gå en sväng tänkte ja :) jätte skönt.....
imorse kl 08.40 va vi till lylys skola och kollade på en show som lyly va med i, tog några kort dom kommer in senare. orkar inte nu :P hahaha
sen gick jag och romilly till parken och lekte och gick sedan hem å la puzzel :) sen kom sophie hem så vart jag ledig :)

nu ska ja kolla vänner :) uppdaterar senare... kramisar!

19 mars

uppdatering.....

har precis duchat och ätit makaroner & bacon, ska lägga mig och kolla på ett avsnitt av lost sen vänner, sen sova :)
va ute och sprang med josefin i parken idag vid halv 7 tiden :) as skönt vare, eller iaf efter :) ska börja springa nu minst 3 ggr i veckan... de behövs! haha

eeh, aa josefin och jag gick till parken för att sola lite, eller iaf sitta i solen, de va jätte varmt, men när vi väl va påväg så kom de upp massa jävla moln! usch, och de blåse som fan, så vi gick till cafét som ligger i parken och ja köpte en toast med skinka ost. as gott :) josefin köpte en glass med två kulor ;) vi satt ute, där vare ganska skönt att sitta i solen :)
sen ringde de på josefins engelska mobil, hon ba; hej de är josefin! jag ba; men hahahahhaa :P
de va hennes barns skola som ringe och sa att ella inte mådde nå bra, så vi fick gå dit och snacka med dom, och ta henne hem... sen såg jag att kl va kvart i 3, jag skulle ju vara hemma kl 3, fan va fort ja fick gå då, men ändå kom ja hem 10 över 3 iaf. men de gjorde inget, ja fick städa lite och sätta igång en tvättmaskin åsådär, sen leka med barnen och laga kvällsmat till barnen :) sen badade dom, och efter de tog ja på mig springskorna och sprang :)

nu ska jag kolla lost! hade bra ! PUSSSSSSSS <3

19 mars

idag är de torsdag, snart slut på veckan.. fick också höra idag att jag kommer börja jobba 40 timmar i veckan med start på måndag, för hon har så mkt att göra så hon behöver mer hjälp. men de är mer cash :D hihhhihihihihihi! as bra ju!

igår va romilly hemma från dagis, så hon kollade tv medans jag strök som en tok, men hon va väldigt duktig då, hon satt där så snällt så :)

Nu har jag rast till kl 15. ska nog vila en stund sen gå ut och gå en sväng tror jag :)
de är väldigt fint väder här, slipper ha vinterjackan på sig, jätte bra..

ja just de, inatt.. usch! jag hade så jävla ont i magen, kunde aldrig somna! visste inte vart jag skulle ta vägen!
men somnade tillslut vid 1 kanske, inte så sent men va trött vid 10 men kunde inte somna för jag hade så jävla ont! :(
men idag hade jag inte ont alls, så de va skönt :)

ne, nu ska jag kolla vänner och vila en stund! men vi synes&höres!
PUSSSSSSSIS

17 mars

tisdag, jaa.... idag hade jag hur mkt strykning att göra som helst, trode aldrig att de skulle ta slut, och när korgen nästan va tom kom sophie in med en hel tvätt till som jag skulle stryka. phuuu... antligen kväll :)
barnen har inte lyssnat alls idag, dom bråkade vid frukosten, vid tea och i badet, fyfaan, jag vart dyngsur!
Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, så jag skrev as högt på dom! vart as arg. då vart dom tysta...... hahaha de va tur att inte mamman va hemma då.. undra vad hon hade sagt :P

Imorgon jobbar jag 7-9 och sen ska jag antagligen hämta romilly från dagis, för mamman&pappan ska skriva ett testamente eller nått.. denna vecka och nästa vecka, ska jag jobba jätte mkt extra så jag har massa pengar tills när emma kommer hit :D shopping shopping :D måste lära mig vägen till heathrow flygplats också, så jag kan möta upp henne där, och hitta tillbaka ;) men de kommer nog gå bra, annars får jag väl ta med josefin eller nått.. de ordnar sig på nått vis.

ne, nu ska jag bada, eller duscha.. vet inte om jag orkar bada... sen ska jag kolla 2 avsnitt av kyle och sen kolla vänner :P sen sova :) GONATT! PUSSSSSSSSSSIS

15 mars

IMORN HAR JAG SOVMORGON TILL KL 09.00 :D JIPPI! :D hihi
ville bara säge de :P

kände för att ha en bild ;)

15 mars

skrev inte igår... hade lite fullt upp :)

först åkte jag, josefin, anna och linnea till nått ställe och shoppa, kommer inte ihåg vad stället heter.. men vi åkte iaf tunnelbana en jävla bit dit.. de va as fint, men ja glömde min kamera, så får ta kort på de stället en annan gång :)
Jag shoppade iaf, skor, 3st strömpbyxor och en tröja :) vi åt en macka på starbucks och sen åt vi på donken här i clapham. AS GOTT :D haha!
Kom hem runt halv 5, och kl 5 skulle vi ses nere på vägen för att gå och köpa alkohol för att sedan dra oss till svenska kyrkan och förkröka och kolla melodifestivalen :) La voix(stavning?) vann ju :P hahahha sen gick, å gick å gick å gick tills vi kom fram till en pub som heter madam jojo's, musiken kunde väl ha varit bättre, men annars vare kul.... men jag vart dock jävligt trött runt 12 så ja ville hem å sova... men jag hittade inte därifrån, eller om jag hade försökt så hade jag hittat. men hade gått en annan väg än vad vi gick :P aa fast jag ville gå hem så ville ingen annan de så fick stanna 3 timmar extra.. sen kom bussen halv 4 och va hemma runt 4, dom skulle äta på nått ställe, men de pallade jag inte för jag gick nästan i sömnen! så jag gick hem därifrån, men de va iaf i clapham. de va ISKALLT ute så när jag kom hem satte jag på mig mina tjockaste strömpor och la mig i sängen med 2 filtar och ett täcke. varmt å skönt. sen somnade jag otroligt bra. Men vaknade dock runt halv 8 när barnen vaknade och somnade igen vid 8 och sov till 14 :D as skönt :) sen va familjen borta hela dagen kom hem typ 19.. då vart de ett jävla liv....... lyly och romilly skrek som bara faaaan, alltså tjurade! men romilly somnade som en stock, så hon vart tyst.. men lyly va inte trött alls. så han har inte somnat än.
Idag har jag iaf vaknat ätit en kitkat och lagat makaroner och korv med broccoli m.m sen vart jag hungrig igen, så då gick jag ner och tog resten av majsen och 1 liten påse ostbågar och 1 liten påse ost chips(eller vad de är?) haha.. men dom är verkligen små, minipåsar som försvinner såååå snabbt!  undertiden har jag kollat på ett avsnitt bones, the incredibles och kollar nu på monsters Inc.
Ja just de, josefin tappade både sina nycklar och bankomatkort igår... stackarn!

Nu ska jag kolla klart på monsters inc. och sen kolla på nått annat :P
OCH NU HAR ROMILLY VAKNAT! SHIT VILKET LIV!!!!!!!!!!!!! HERREGUD!
ajaa, vi hörs PUSSSSSSSSSSSSSS

13 mars....


SNART KOMMER DU! :D hhihihihihihi längtar! <3

13 mars


min goda mat :D hihi

13 mars

fredagen den 13.. bohoooo! skäääääry ;)

OM 2 VECKOR HÄNDER DE EN HELT UNDERBAR SAK!!!

JOOOOOOO, EMMA KOMMER HIT!!!!!!!!! :D:D:D:D:D fredagen den 27 mars kommer emsibupp hit! ååååh va roligt! längtar som fan :)
då ska vi åka till oxfordstreet å shoppa, festa å bara vara!!! åååååh vill bara krama dig nu! :D hihi <3

igår, va jag hemma, åkte till oxfordstreet med romilly och mötte upp james, sen gick jag en sväng där och kollade sen hem, gick å handlade lite smått och sen lagade jag mat, bild på maten får ni snart :) sen låg ja i sängen å kollade film :)
idag ska jag bada nu snart sen gå coh äta med josefin :) sen ikväll kommer familjen hem igen.. så ska nog inte göra nått spec. ska kanske över till josefin å kolla film eller nått :)

men vi hörs!! PUSSS<3

12 mars

Nu äre snart helg :D Romilly ligger å sover middag. hon åt pasta pesto skinka å riven ost. jag åt samma förrutom peston :P de tycker jag inte om hehe.. men snart ska jag ner och fixa lite mat åt henne som hon kan äta på tåget till deras hus, pewsey.. jag ska inte med, ska åka till oxfordstreet med henne och möta upp james där. dom ska hoppa på tåget till pewsey :)

Just nu sitter jag och äter kladdkaka från igår :) as gott ! å just de, slapp gå med romilly till willow idag, hon gick med james och sen kom lou och hämtade upp henne från willow och skjutsad hem henne.. å va ledsen hon va när hon kom in genom dörren, tårarna sprutade! hon trode att hon skulle åka med dom till ett kalas, men de skulle hon ju såklart inte, hon skulle ju hem.. hon skulle ha följt med först, men sen vart de ändrade planer.

ne, nu ska jag gå ner och fixa mackorna och allt till henne. sen ska jag kolla tv eller nått :)
Vi hörs, hade bra, PUSSSSSSSSSSSSSSSS

11 mars

onsdag, imorgon äre sista dagen på jobb veckan, as skönt :) så imorn ska jag upp ge romilly frukost, borsta tänderna å klä på henne.. sen ta henne till willow, hennes dagis.. de kanske kommer förbi en och hämta upp henne, men vi får se.. skulle va as skönt :) sen har jag ledigt till halv 12, då ska jag gå till willow å hämta henne, ge henne lunch å sen ska hon sova.. sen ska jag åka till oxfordstreet för att träffa james kl 16.40 ... dom ska nog åka ut till de nya huset och kolla :)

sen ska jag hem, orkar nog inte gå omkring där imorn.. ska nog dit på lördag med josefin å anna :) ska be dom hjälpa mig att hitta en jacka  :P måste ju försöka ;)  sen blire nog utgång på lördag kväll.. inte lika mkt dricka då ;)

eeh idag har jag.....
gått upp frukost osv.. sophies syster har varit här, så de har varit lika kaos, va ledig från 9-13 gick till josefin och sen till anna och hoppade studsmatta runt halv 1,sen gick hem å börja stryka sen vaknade romilly, så hon kollade på tv å jag strök... massa kläder idag. sen va de dags för tea, sen bad sen fick hon kolla klart på high school musical 3 som hon hade börjat titta på, undertiden kom josefin över, vi lagade mat. makaroner, bacon majs å massa ost på :) sen gjorde vi en kladdkaka, hon tittade på mina kläder, rotade igenom, så måste vika om allt :P hahahaha... sen gick hon hem, å jag gick upp och satte mig här.. nu ska jag kolla på nått sen ska jag sova.. men vi hörs :)
PUSSSSS gonatt! <3

Just de!! Mira klara halkan, grattis :)

10 mars

tisdag, är barnvakt och barnen vill aldrig somna, eller nu hoppas jag verkligen att dom har gjort de.. men innan hörde jag viskningar å massa andra ljud, så går jag upp så ligger lyly å leker med plockepinn! fyfan... orka :P
sophie är ute med sina vänner å james är på jobbet tror jag. ja vetefan, men sophies syster ska komma hit ikväll. hoppas dom är tysta så alla inte vaknar.

idag har jag följt med romilly till dagis, sen gått tillbaka.. de va ganska nära faktiskt. sen satte jag mig här, kollade desperate å heroes, sen somnade jag.. gick upp lekte med romilly tills kl halv 5 lagade makaroner å köttbullar å broccoli å majs till barnen, sen badade dom , borstade tänderna och kollade tv en stund, jag städa upp överallt. sen bad ja barnen gå och sova. sen gick ja å lagade makaroner å köttbullar till mig med majs :) gott gott. sen gick jag hit å satte mig, ska nog titta på någon film eller nått :)

Men hade så bra så hörs vi imorn :)
PUSS&KRAM ! <3

9 mars

jaha, nu äre kväll, kl är 21.11 ska snart sova.. eller ska försöka sova kl 10 eller halv 11 iaf.. :) är inte allt för trött idag...
men dagen har varit jobbigt som bara fan! barnen har skrikit av minsta lilla...... fyfan! så de är skönt nu att inte höra dom bara ligga i sängen helt tyst :)

ne, nu ska jag kolla på ett avsnitt av lost sen ska jag nog sova, för då är kl nästan 10.... de är en bra tid :)
vi hörs, å fresten....
EMMA HITTA ETT BILLIGT FLYG!!!! KOM HIT! <3

9 mars

måndag, började dagen med frukost kl 7, säga åt barnen å borsta tänderna, tvätta ansiktet och klä på sig skoluniformen...
sen satte jag romilly framför tv:en för hon är lite smått sjuk, känner att jag också börjar få nått i halsen, inte bra! aa, strök massa kläder, inget hade ju blivit strykt under helgen, så fick ta igen allt.. men de vart varmt av strykgärnet så är skönt :) värme för en gångsskull :P hahaha...
fick ett tids schema av sophie idag.. ska skrev ner lite smått...

MONDAY
 
7-11.30am = 4 1/2 hours
3-6.30pm   =  3 1/2 hours
 
TUESDAY
 
7-9.30am = 2 1/2 hours
Come to the Willow with us to see where it is, (romillys dagis)
 
3-6.30pm = 3 1/2 hours 
evening                           Babysit
 
WEDNESDAY

7-9am     = 2 hours
1-6.30pm = 5 1/2 hours
I have the dentist.
I go to Pewsey with Connie and Lyly at 3.30pm (stället vi ska flytta till)
You have Romilly give her tea, bath and bed (tea=kvällsmat)
evening                           Babysit
 
THURSDAY
 
7-9.30am = 2 1/2 hours
Walk Romilly to the Willow arrive 8.55am and collect her 12.00
 
11.30-6   = 6 1/2 hours
Collect Romilly from the Willow.  Bring home give her lunch and sleep.  Make her a picnic tea. Cheese sandwich, crisps, biscuit, drink.  Please pack some wipes and tissues.  Remember teddy and dummy.
Take Romilly to Oxford Street leave home abour 4pm (meet James at Bond Street tube station 4.40pm)

FRIDAY
OFF!!!!!!!!!!!!! :D soft..

ska försöka ta mig till malin på fredag eller lördag hade jag tänkt, om de går bra för henne.. om de inte är för dyrt :P
nu ska jag gå ner och äta en macka eller nått..
Vi hörs! PUSSIS

8 mars

söndag... jag borde tvätta, men sophie är inte hemma, och jag fattar inte riktigt hur maskinen funkar :P
eeh, gårdagen va kul :) alkohol å blåmärken å skrubbsår :P kvällen började med att jag och josefin va hemma hos henne, började dricka lite smått, sen kom hennes vän gustav och hans kompis frida. dom va väldigt snälla, roliga :)
så vi satt där ett tag å drack, sen gick vi till tunnelbanan och åkte till nån krog, vetefan va den heter men aa de va kul... man fick ha jackorna på sig, så slapp betala garderob å massa. dansade och drack. sen tog vi tydligen en taxi till en annan krog, men när vi kom dit så drog vi.. ville tydligen inte gå in, vi ångrade oss :P hahaha så tog buss eller tunnelbanan hem.. någonstans däremellan snubblade jag på en gatuplatta och smart&full som jag va tog jag inte emot mig, så landade på hakan, AS ONT.  och fick såg på knäet och gjorde sönder mina leggings... :( jag sov hos josefin, och vaknade ungefär 2000ggr undernatten för de gjorde så jävla ont i hakan, hade lindat in knäet med papper och tejp hahha, så de inte skulle blöda ner hennes säng... aa men vaknade iaf halv 9, låg vaken ungefär en timma sen gick jag ner å drack saft... va så jävla törstig.josefin va tvungen att gå ut med hunden rocko så hon gick med mig hem. gatan bredvid sen hem :P hahahaha.... kom hem och la mig å sov till 17 :P haha as skönt! sen lagade jag mat, pasta å bacon..

aa sen nu sitter jag här, ont överallt :P
här är en bild på mitt knä :P


Vi hörs då! PUSSSS

6 mars bilder...

Här är några bilder från dagen i parken, vi lekte i lekparken och kollade på ankorna...






6 mars

fredag, idag va jag och romilly i parken, lekte i lekparken och gick och kollade på ankorna och duvorna vid dammen, sen gick vi till ett café i mitten av parken och tog en varmchoklad :) de va as gott, länge sen man drack de :) sen gick vi till lekparken igen och lekte, sen va kl kvart över 11 så vi gick hem och ja satte romilly framför tv en stund medans jag värmde på macaroner och köttfärssås och majs :) när de va klart, va hon jätte tjurig, ville inte äta, sa att hon inte tyckte om de och massa skit, men tillslut fick jag henne att smaka, och hon gillade de :) hm..... jag åt massor, va hungrig, första lunchen som är riktig innan har de bara blivit mackor eller ingenting alls... sen la jag henne i sängen, för hon va jätte trött.. sen tog jag ut kläder ut torktumlaren och trök de, och började stryka massa annat från en korg.. när jag va inne i en skjorta kom sophie hem, hon sa; va duktig du är... jag är inge bra på att stryka skjortor, hon ba; dom blir alltid så skrynkliga,.. jag ba; de är för att dom är torktumlade för länge, dom kan inte bli helt torra där i för då skrynklar  dom bara ihop sig.... så de är därför de tar så lång tid att få dom släta och fina,,..
Min mamma har lärt mig att man ska tvätta dom sen stoppa i dom i torktumlaren för att dom ska torka ytterst lite, sen hänga upp dom på galgar och skaka ut å låta dom torka så, sen stryka dom lite grann. :) min mamma är duktig! <3
sen gick jag upp och la mig för att vila en timme eller så, men somnade vid kl 14 typ och vaknade vid 17.45 haha as skönt, men nu kommer jag inte somna nå tidigt ikväll.. ska gå upp halv 10 eller nått imorn.


jaa, de händer nog inte spec ikväll, kanske går ut och går.. hoppas att josefin inte har nått spec att göra, så kan vi hitta på nått, tråkigt att sitta själv.. malin bor ju så långt bort! :(
Imorn, ska jag ta mig till Oxfordstreet och shoppa lite, behöver en ny jacka... ska gå in på primark eller vad de heter :P as billigt säger alla :D
Skickat ett sms till en annan svensk aupair som heter Linnea, hoppas att hon svarar ikväll, så kanske hon kan haka på :)

ne, nu ska jag kolla bones och vänta svar av Linnea..
tog lite bilder idag i parken, kanske lägger upp dom senare :)
PUSS&KRAM!

5 mars

torsdag kväll. tänkte skriva igår, men kunde inte få in bilderna, internet funkade inte som de skulle så provar nu ist :)

Idag har jag gått upp kl 7 fixat frukost, städat lite.. va sedan ledig från 9 - 14, då vilade jag ett tag, sen gick jag en sväng, lyssnade på musik så va helt inne i min värld, då vare nån som knackade mig på axeln, å herregud vad rädd jag vart hahahha, de va josefin som va påväg till skolan, hon läser engelska... så jag gick med henne dit, sen gick jag tillbaka en bit och gick in i saintbains store eller vad de heter, och köpte en chokladkaka :) de är en jätte stor affär som ica maxi typ...  sen strök jag lite  kläder, väckte romilly för att vi skulle gå till karin en svensk au pair som har bott här i 3½ år :P bor med sin engelska pojkvän, tar hand om 2 flickor :) När jag väckte romilly va hon inte alls glad, bara grät och grät, ville till mamma, men hon va inte hemma.. så jag gav hennes några zoo kex och satte på henne jackan och skorna och satte henne i vagnen och gick till karin&co. vi lekte en stund, sen åt barnen mat. de va pasta, pesto och ost :P karin lagade.... sen gick vi hem. lekte en sväng, badade och satte henne vid tv:n en stund. jag lagade mat till mig själv, pasta, korv, ketchup, tomat, gurka, broccoli och majs :) de va gott :) sen satte jag mig här :P ska kolla bones ett tag, sen sova :P ska jobba hela dagen imorn, så MÅSTE vila :P haha..


nu kom sophie in här och frågade om jag kunde vara lite barnvakt tills james kommer hem för att hon ska iväg med sina vänninor. och de är klart jag kan, gör inte spec iaf...

imorgon, blire upp till kl 7 frukost, sen gå till parken med romilly om de är fint väder, sen hem och laga mat tills kl 12 ungefär, sen lägga romilly i sängen och sova middag. sen göra lite allt möjligt..

ja just de, här är några bilder... :)


såg en räv på grannens tomt :P va tvungen att ta kort :P hahaha


min utsikt åt vänster från mitt rum


åt höger :P
några bilder iaf ;) hahahaha

bild.... :)

rombom sitter och målar, eller inte just nu ;) målar färg över hela sig....

hittade en bild ;)

3mars uppdatering ...

kl är 21.31 och jag är skit trött.. ska ta och kolla på nått avsnitt bones sen ska jag sova :)
jag har inte tagit några bilder, några har kommenterat detta ;) kommer upp så småning om :)
Idag har jag haft en lång break, 9-15 som jag skrev i förra inlägget, under den tiden satt jag vid datorn sen la jag mig i sängen för att kolla på tv, men de va inget bra alls på den, så jag somnade och vaknade kl 14, gick ner och rostade mackor med kanter med smör :) sen har jag tagit hand om romilly medans sophie, connie och lysander va och badade. vi lekte med hennes björnar målade med vattenfärg och hoppade hahaha, hon ville att jag skulle stå och hoppa. sen skulle hon hoppa sen skulle hon hoppa med en nalle itaget, efter varje gång sa hon well done och klappade händerna , hahhaha de va fan kul :P sen lagade jag korv och potatis som såg ut som ansikten i ugnen... och kokade morötter och broccoli. medans dom åt de diskade jag :P
sen vart de bad igen... con och rombom tvättade håret men lyly skulle bada imorn med skolan så behövde inte de.. jag och rombom vart lite osis i badet, hon tycker inte om att tvätta håret.
sen borstade dom tänderna och tog på sig pyjamas. jag gick sen ner och lagade macaroner till mig med ketchup och parmesanost på :D as gott :) sen sa jag hej då och gick å träffade en svensk au pair som bor på gatan brevid, hon heter Josefine och kommer från sthlm. vi gick en sväng hon visade vilken buss jag skulle ta till stan och visade vart tunnelbanan va.
vi gick in på starbucks och fikade men dom skulle stänga efter 40 min så vi satt inte så länge, sen gick ju ut.. och de öste ner så vi gick bara hem. vi ska ses en annan dag ist. när de är fint väder.. :)
Ja just de, hahahahahah jag va ju ute och gick.. jag fick med mig en karta så jag skulle hitta tillbaka. jag hittade till parken utan kartan, då tänkte jag att jag skulle gå runt den, och kolla om jag såg barnens skola, men de gjorde jag inte. men sen när jag kom till andra sidan tänkte jag men nu äre en raksträcka kvar bara så jag går här sen är jag hemma. men så va de inte... inte på långa vägar, gick nånstans, hade ingen aning om vart fan jag va, hahha kollade på kartan men hittade inte dom vägarna.. jag ba; men herregud, försökte gå tillbaka till parken, men de tog typ 30min innan jag kom tillbaka till parken, sen hittade jag he, så va ute och gick i 1½ timme ungeför, skönt att gå, men inge kul att gå vilse :P haahahaha
ne, nu somnar jag snart. och de börjar bli kallt så måste krypa ner under täcket :)
vi hörs imorn :) PUSSSSSSSSSSSS

3 mars

nu är kl 09.45 och jag har givit barnen frukost och tvättat deras ansikten och borstat tänderna, hjälpt romilly att hitta nå fina kläder till dagis, och fixat hennes hår :) sen åt jag 3 st rostade mackor och gick å satte mig här :P ska snart gå och borsta tänderna och gå ut och gå en sväng tänkte jag, lära känna kvarteret :) kolla om jag hittar till parken eller inte. har skickat ett sms till 2 st svenskar här också, dom som bor i närheten och kolla om dom vill sen nån dag :) måste ju ha nån kompis förrutom familjen och malin ;) malin och jag ska ses i helgen, om jag tar mig in till stan ;) haha..

aaa, jag uppd. väl lite senare och säger hur de gick att hitta överallt ;)
synes&höres :)
PUSSSSSSS

2 mars

nu ska jag försöka blogga 1 gång varje dag :)

idag har de varit en introduktions dag, började dagen med att ge lysander och connie frukost, corn flakes och mjölk och en yoghurt efter och ett glas vatten. sen skjutsade sophie(mamman) dom till skolan och james drog till jobbet, romilly och jag satte oss och började titta på ekorren alvin :) den va faktiskt bra :D haha sen åt hon frukost och en rostad macka. jag åt också en rostad macka :) gotti ;)
sen gjorde vi oss klara och gick ut och gick en sväng hon skulle visa mig parken, en jätte stor park, kommer inte ihåg vad den heter nu, men gör väl de sen :P där i va de en lekpark som va innan för en inhägnad.. rolig liten lekpark ;) eller romilly tyckte de iaf :)
sen gick vi till en liten affär och köpte kex till henne, dom tog slut på vägen...
Jag hade tänkt att jag skulle försöka komma ihåg vägen, men de gick inte så bra hahahah. men ska nog ut och gå en sväng imorn, är ledig från 9-15 typ :)
vi gick hem, romilly fick lunch en macka och lite skinka, ost och sallad :) sen sov hon 1 timme. under den tiden var städaren där, så vi passade på att åka till supermarket för att handla och hon ville veta allt jag tyckte om, så fick peka på allt :P hahaha
hahha, läste på en förpackning för köttbullar, Swedish meetballs... hahah de tyckte jag va lite roligt så de köpte vi :)

när vi kom hem åt jag en toast med skinka och ost, och en rostad macka, orkade inte toasta en till hahaha. och drack saft.

sen lekte jag och romilly ett tag och sen fick jag rast i 2½ timme så jag gick upp och vilade, va helt slut.. sov 1 timme sen gick jag och lekte med romilly medans sophie hämtade dom andra på skolan :) medans vi lekte så läste jag på en stol i köket att de stod constance så, connie heter egentligen så.. men dom har alltid sagt connie,så jag antog att hon heter så.

sophie lagade makaroner och köttbullar till barnen och sen badade jag alla och så fick dom borsta tänderna..
sen skulle dom sova. jag fick läsa en gonatt saga för romilly, hon ville att jag skulle sova där inne med henne, hon trode att jag inte skulle vara där imorn, hon sa; kan du sova här inne inatt, annars kommer du inte vara här imorn... stackarn hon trode att jag skulle dra imorn. men jag sa bara att jag kommer vara där när hon vaknar.. då vart hon glad och gav mig en puss :)
så nu är vi bästa kompisar :)

när dom hade lagt sig åt jag, sophie och james kyckling, bacon, bakpotatis och sallad :) de va jätte gott ! va väldigt hungrig :)
sen gick jag och tog ett varmt bad, fyfan va skönt de va.. de är så kallt här.. dom sparar så mkt på strömen på dagarna, så dom har inget element på ..... de är iskallt!

Ne, nu ska jag sova.. eller ska läsa ett avsnitt i en bok jag har med mig :)
Men vi hörs! PUSSSSSSS <3

1 mars

nu är jag äntligen här, Jag är i London..
Sitter just nu i mitt rum, jätte fint rum :) allt är jätte bra, förrutom att min dataladdare inte passar i min addapter som jag har med mig, så jag har inte ström i datorn. kul... så har endast 2 timmar på mig :P men får väl ta och köpa nått att använda :P
Mitt rum är på den näst högsta våningen, de är 3 trappor till mig, och 4 trappor i hela huset :) jätte gulligt hus, radhus kan man nog säga att de är :P ett typiskt hus i london :)

aa, imorn börjar jag iaf jobba kl 7, kl 8 i sverige :P då ska jag få reda på allt.
och London är precis vad jag har väntat mig. vad jag har sett framför mig ;) hahaha, så de är lite kul..
Resan gick bra, varmt på planet och as långt att gå från planet till bagaget, va lite drygt.. fick t.o.m åka tåg en bit på heathrow airport för att komma till bagaget hahaha.. min data väska va as tung, så har ont i nacken å ryggen nu.. men de går väl över :)
Ne, nu ska jag sova iaf, för min dator kommer ändå inte hålla sig så mkt längre ;)

Men vi hörs, & vi ses när ni kommer hit :)
Ha en bra dag, eller natt ;) haha PUSSSSSSSSSSSSSSSSS! <3

RSS 2.0