7 augusti

I AM TODAYS BIRTHDAY GIRL!


Congratz till mig :D

hoppas alla kommer ha en bra dag, här blire kanoners :D

PUSS&KRAM <3

6 augusti

torsdag och har käkat lunch tidigare med evelina som gick i min klass på handel när jag gick där, å va mysig hon är ju gravid och om 1 månad typ så kommer lilla skrutten ut :D JAG ÄLSKAR BARN ALLTSÅ, helt sjuk!!! tycker de där är så mysigt när dom är små å gosiga, så nu längtar jag till korven kommer ut alltså :)

ja denna vecka har varit mkt att göra. eller iaf lite. träffat kompisar för lunch å shoppat och slipat&börjat måla ett staket på baksidan och massa! herregud, de är mkt att göra när man varit borta i 5 månader!!
Familjen å släktingarna ska man säga hej till och alla kompisar ska man fika eller äta med.
idag ska ja iaf måla lite på staketet tror jag, en sida iaf. sen ska ja ner på stan och träffa mia och gå på bio, såå ska försöka fixa så att farsan lånar ut bilen ;) men de kan bli svårt.

imorn äre iaf min födelsedag :) 21 år blir jag dessutom. snart är man gammal och grå! hahahaha
nu ska jag hänga upp tvätten och slänga in en ny. vi hörs PUSSSSSSSSS&KRAM <3

3 augusti

I västerås igen, fast kom ju hem i torsdags ;) har haft mkt att göra hahaha

Torsdag kväll, anlände med flyget ca 20.35 träffade mikaela och sanna på flygplatsen :D åkte hem eller åkte fel så åkte till uppsala och keka donken sen hem, kom hem och fick då hjälp av min bror att Lyfta in väskorna påmitt rum, mor&far låg och sov. kom hem runt 12.30. sov och gick upp runt kl 9 duschade och åt frukost, sen bar de av mot ica och hämta min locktång, sen till anette och hälsa på. hon va den ända som va hemma såååååå hej på dig. sen till mammas jobb och surprisa henne! hihhihi hon började gråta (de va endast 5 personer som visste att jag skulle komma hem) stod där ett tag å kramades :P sen bar de av mot mormor och rolle, sen farmor sen till eriksborg och hämta malin för att åka till stan..
poppade in på pappas jobb och surprisade honom också, sen växla in alla mina pengar och sätta in dom på kontot sen lunch på spicy med sanna&malin :) sen shopping och hem o softa ett tag, lockade håret sen bar de av mot bill&bob först sen till taj mahal för sanna jobba där så gjorde henne sällskap... sen till sjökrogen en sväng å träffade frida å massa :)

lördag, lång och seg dag, gick upp runt 10 sen gjorde inget fram till lunchen sen så va jag så jävla rastlös så jag började tvätta och spola av vårat röda staket på långsidan av huset, så ska måla de lite idag (måndag) sen va de dags för dusch och kvällsmat :)

söndag, åkte till farmor och badade mad malin och dennis. va där några timmar sen hem och softa sen hämtade jag några tennis rackertat och spelade tennis med malin på IP :) sen va de kväll, kollade på nån film med mamma&pappa på tv:en :)

sen vart de måndag :) ska snart ta bussen ner på stan för att äta lunch med min emma :)

ne nu ska jag göra mig klar så jag ej missar bussen.

PUSS&KRAM <3

RSS 2.0