26 juli

söndag, och latar mig som vanligt ;)

här kommer lite bilder från lekparken och deras mormors pool :)
bilderna är endast på romilly&Lyly, connie va i london och lekte med en kompis medans sophie hade operationen.



















nu  ska jag kolla på någon film.
hade bra, vi synes&höres
PUSS&KRAM <3

24 juli

fredag, äntligen helt igen....
På torsdag drar jag till London en sväng, bara så ni vet :) checka läget vetni, behöver göra de ibland! hihi ;)

ne men dagen iaf har varit började kl 7 faktiskt, sophie opererade sig igår så va tvungen att sova/vila till kl 9 imorse, så jag gick upp och började städa köket, dom vart klara med köket idag så torkade bort allt damm och gjorde rent och fixade, sen frukost till barnen sen började jag stryka och dammsög lyly's och romillys rum. sen dammsuga igen, vart klar med alla mina 13+ skjortor och sen såg jag att de kom ut 3 st andra skjortor ur tvättmaskinen, fyfan alltså!

och en annan sak, jag har så jävla ont i ryggen igen alla som känner till mitt problem.
de gör ont på samma ställe som de gjorde ont på förrut när jag vart tacklad över en sarg.. vet inte vart jag ska ta vägen ibland, måste bara lägga mig ner, tror de började när connie den älsta flickan stod bakom mig, jag va inte ett dugg beredd att hon skulle hoppa upp på min rygg så jag höll på att ramla baklänges och hade inget att ta tag mig i så fick panik och använde alla muskler jag kunde använda och "drog" mig upp igen, om jag hade ramlat baklänges hade connie hamnat mellan mig och ett bord så de hade inte varit så bra, men FAAAAN va ont de gjorde. men kände inte av de på 1 vecka, sen då kom de, å helvete jag ville bara skrika!! de är inte bra, måste nog gå till penti(hans namn? stavning?) och knäcka till ryggen lite, när jag kommer hem, så här kan jag ju inte gå. de gör satan i gatan ont.

ne, nu ska jag sova. är trött!

Och ursäkta för alla svordomar, men är inte så glad över min rygg må jag säga.
men hade bra så hörs vi. PUSS&KRAM <3

21 juli

Tisdag kväll, sitter själv hemma nu.... James skulle ha varit här inatt, men han bestämde sig för att komma imorn ist, tycker inte om att vara helt själv i detta hus på natten. allt knakar och låter överallt, träd som slår mot fönstren och rör som knäpper.. usch!

imorn blire städ/stryk dag. ska upp runt 8-9, frukost till mig(mackor, äppeldryck), sen blire stryka som aldrig förr. slänga in mina sängkläder i tvättmaskinen också, sen resten av mina smutsiga kläder. sen runt 10-11 hem till emma och städa halva hennes hus, hem och stryka klart sen städa toaletterna på mellanvåningen, eller just nu finns de bara toaletter på mellanvåningen :P 3 st dessutom. sen ska jag nog inte städa nå mer imorn..
på torsdag ska jag dammsuga och damma överallt, förhoppningsvis är dom klara med köket så jag kan städa och ställa ut allt där de ska vara innan familjen kommer hem.
orkar inte skriva mer
men här kommer några bilder iaf.
va i en lekpark/farm.. Lyly.


connie, romilly och deras kusin, kommer dock inte ihåg vad han heter.


connie


Romilly några dagar innan, de va en regnig dag, så vart tvungen att ha regnjacka och stövlar på sig.
Så jäkla sööt alltså!! :)


Nu ska jag sova, ha en trevlig kväll..
PUSS&KRAM <3

19 juli

hemma i huset igen, fast kom hem i fredags kväll, men har mått skit sen lördags morgon, ont i huvidet och bihålorna och varit as trött, så har inte orkat skriva här eller vara aktiv på msn. har iaf bara legat i sängen igår och idag med fördragna gardiner och halv sovit och kollat på lite film, 17 again med mathew perry (chandler från vänner) , the pursuit of happyness med will smith, och håller på att titta på Walled in med mischa barton (Marissa från the oc), men var tvungen att ta en paus för att snacka med james om överförring  av pengar imorn. och svara på mail av min kära mamma&pappa, antar att pappa va lite inblandad? eller hur morsan ;)

Måndag & tisdag off! nice, behövligt nu när jag mår skit... fast de kommer vara massa byggarbetare här också, dom kommer nu vara på denna våning och slipa och måla connies rum, familjen kommer vara hos mormorn/systern kommer ej ihåg vilken, dom kommer hem torsdag kväll eller fredag dag. På tisdag ska jag till grannen och städa 2 timmar.
och onsdag ska jag städa i detta hus och stryka, torsdag städa&stryka och hem till grannen och städa 2 timmar.
sen kommer dom förmodligen hem, sen jobba fredag somvanligt sen äre helg igen.. ganska soft utan familjen hemma ;)

Just de, har läst klart den där boken jag snackade om förrut, jag nämnde väl den?
Anhörig - Katerina Janouch, väldigt bra faktiskt.
som alla vet så är jag ej bra på att berätta handlingar så... läs den.. haha

ne nu ska jag kolla klart på walled in, hade bra så ses vi snart :)

PUSS&KRAM <3

13 juli

hej hej hemst mkt hej..

jag ar ny hos deras mormor, sa har inte min dator med mig, sa kommer inte kunna sitta sa mkt pa internet. kommer hem igen pa fredag, sa hoppas att jag har internet da, de ar avstangt for att dom ska mala de rummet. men kommer inte nar jag har chansen.... nu ska jag ga och ata mat. vi hors.... ha en bra dag.

PUSS&KRAM! <3

11 juli

lördag, helg = ledighet :D eller ska vara barnvakt ikväll åt 6st barn.. connie, lyly, romilly och emmas barn(sophies syster) Ludo, clemy och ett namn jg inte kommer ihåg :P dom ska hem till emma som jag städar hos, de är tydligen party, folk från överallt ska komma. usa tex. så får in lite extra cash :D
iförrgår natt tog jag hand om barnen övernatten också. sophie drog till london runt 12-13 på torsdagen, sen hade jag hand om dom till kl 17 dagen efter, eller connie&lyly hade sin sista dag i skolan på fredagen, så hade bara romilly då. så fick lite extra för natten & övertiden där också =) sen på kvällen igår va jag ute och hade middag i devizes med en byggarbetare/målare som gör om huset här :) de va trevligt.

nästa vecka kommer vi inte vara hemma någonting typ, måndag-tisdag ska vi vara hos mormorn, sen ons-fredag hos carella(som jag trode hete Cruella) hahaha dom i 101 dalmatiner :P Cruella Deville. hahahha :D fast jag kommer hem en sväng på onsdagen för jag ska städa hos emma, så ska förmodligen städa 4 timmar på onsdagen ist för 2 timmar då och 2 timmar på torsdagen. sen ska jag stanna här tills kvällen och förmodligen gå på bio i andover med min "date" och sen skjutsar han mig till carella dom bor typ 10-20 min från varandra så va ganska perfekt. sen på lördagen ska han ha grillparty med alla hans vänner så ska nog dit och checka läget ;) om jag tar mig dit vill säga....... vet inte om sophie&familjen ska åka hem på fredagen eller på lördag/söndagen, så måste checka tåg isåfall... om den går direkt dit/hit... kan ju hoppas, de är roligare än att sitta här och glo hela helgerna.... :)

tittade nyss på "I know what you did last summer" hehe laddade ner dom andra också "I still know....." & "I Always know...." så ska snart kolla på 2:an =)

Just de, städade mitt rum igår också =) dammsög och plockade in kläder i garderoben. fyfan va dammigt de va, allt damm eller de mesta av de är från när dom slipar där nere. de kommer in från springan under dörren, as irriterande. mina bord som står här inne va helt vita av damm, usch alltså.. inge bra alls!  så de kommer bli storstädning när dom är klara med alla rum.... de blir väl antagligen jag som får göra de.

ne, men ska väl ta och kolla på filmen nu, vi hörs =)
PUSS&KRAM! <3

6 juli

måndag, ännu en ny vecka..
dagen har varit lite annorlunda må jag säga, eller frukost som vanligt, sen va jag tvungen att flytta alla kläder från en varmgarderob till gästrummet för att målarna håller på att slipa väggarna, så har alla dörrar stängda, de går typ inte att andas där inne, men sen gick jag iaf upp på rummet kl 9 och la mig och sov tills kl 12.30, sen lunch till romilly sen stryka en stund i gästrummet sen gick proppen för att strykgärnet suger, så de vart inge mer stryka så de blir massa imorn ist!! :/  jag städade barnens toa och gäst toan ist sen lekte jag och romilly en stund sen bar de av till en annan familj för kvällsmat till barnen, stannade där 2 timmar, sen hem och bada sen fixa mat till mig sen kollade jag på "I taket lyser stjärnona" den va faktiskt bra :)

imorn vanlig dag förrutom att romilly ska keka lunch med sophie någon annanstans så ska börja stryka redan kl 12.30 om james har köpt ett nytt strykjärn idag! :P

ne nu ska jag sova, eller om 5-10 min, men vi hörs då!!
Snart kommer jag hem, inte långt kvar nu ........

PUSS&KRAM<3

4 juli

lördag och dagen började med att vi vaknade kl 10.20 typ, slappade i sängen tills kl 11, började fixa oss sen drog vi oss till clapham junktion! skulle shoppa lite hade vi tänkt, men hittade inte ett skit, men ja igår köpte jag 2 shorts(färg brun&mörkgrön typ) från h&m och 3 vanliga t-shirtar färg (mörkgrön, mörklila&peachfärg).. behöver nya t-shirtar så de va bra av mig :) <3

nu ska vi ner och fixa en picknick till barnen sen ska vi till parken och leka :P hehe...
men vi hörs, hade så bra!!

PUSS&KRAM <3

3 juli

Fredag, är hos josefin, ska snart gå och köpa mat, vi ska göra hemma gjorda hamburgare :D mmm va gott!! ska köpa hem lite godis också =) mumma :D

Igår tog jag en simtur i barnens mormors pool, 30grader så jävla skönt, de va mitt första dopp den här sommaren. :P haha
gick upp kl 7 idag, frukost och borstatänderna sen bar de av mot london, romilly stannade hos mormorn. vi åkte till tandläkeren, sen gick jag och barnen till clapham common lekte i 45 min sen till dexters och åt lunch sen fick jag skjuts hem till josefin, chilla en stund sen iväg till Zacs födelsedagskalas, (josefins "barn") hjälpte till där sen hem igen sen framför datorn och slappa :P hahah
ne nu ska jag nog kila snart, hade bra
PUSS&KRAM<3


RSS 2.0