28 juni

Jag skulle kunna döda för en dusch just nu alltså! De är fan jobbigt att bada, endast sitta ner och tvätta sig. hemma ville jag ha ett badkar, men de vill jag inte längre, kan vara skönt att bada någongång ibland, men inte varje dag!

De är söndag, ska ner och fixa mig något att keka när som, sen ska jag ta mig ett bad.... som jag ej längtar efter.
Ska till josefin nästa helg, hoppas hon har en dusch, men de tror jag inte.. men de skulle vara underbart om hon hade en dusch som jag kunde få låna! haha....

Just de, snart kommer min sista visdomstand ut också, de är väldigt nära på att den trycker sig igenom tandköttet! hoppas på att de inte kommer bli infekterat, fyfan isåfall....

Ne, men nu ska jag ner och fixa nånting att keka, vi hörs.
HADE PUSSSSSSSSSS<3

27 juni

lördag kväll, va alldeles nyss in på toan och på vägen ut när jag öppnade dörren försiktigt för att inte väcka någon så ser jag corinne stå i trappan och titta mot mig, fyfan va rädd jag vart! hela jag hoppade till, och där stog jag med mitt "vackra" nattlinne och höll på att skita ner mig. Corinne är sophies bästa kompis eller nått, dom bode på gatan bredvid varandra, de är där josefin jobbar. Corinnes barn heter Zach och Ella, samma ålder som connie och lyly. så dom är här och hälsar på över helgen :)
Jag ska in till London nästa helg och träffa josefin, connie ska sova över hos en kompis fredag-lördag och sophie har en tandläkar tid på fredagen i london, så då passar jag på att åka med dom.. sophie hämtar upp connie på lördagen men dom ska åka till deras mormor och stanna där lördag-söndag så jag tar tåget till mormorn på söndag morgonen och åker med dom hem.
Så ska shoppa lite förhoppningsvis :) behöver lite t-shirtar och sådär, så ska försöka leta efter de.

ne, men ja ska väl ta och sova nu, har ju en jätte jobbig morgondag..... inte!
Ska bara slappa, kanske ta en cykeltur om vädret är bra.

Ha en bra söndag :P eller lördag natt.
PUSS&KRAM <3


26 juni

Fredag, snart är de äntligen helg, vila vila :D hahaha!

ikväll eller imorn ska jag lägg upp bilderna från Romillys 3års dag också, några veckor försent bara men men, bättre sent än aldrig ;)
Nu ska jag vila en timme eller två sen blire jobba igen, men vi hörs då !

PUSSSSS<3

brände mig på strykgärnet 2ggr i rad samma dag!! fyfan va ont de gjorde....

ego

25 juni

idag äre löne dag, eller ja inte för mig, jag får ju min lön varje vecka....

Idag har jag jobbar och slitit som vanligt, frukost kl 07.00 barnen åker till skolan kl 08.20, jag städar och diskar, sen idag fick jag göra några mackor och fixa morötter och gurka till barnen, dom ska ha picknick med sig till skolan, dom har sportdag. så Romilly har stannat hela dagen, men borde komma hem snart. connie&lyly kommer inte hem förrens kl 22 någonting ikväll, så har bara romilly och ta hand om ikväll, eller aa till kvällsmat och bad :) nice!!! :D
Men jag va iaf ledig mellan 9-12.30, men ja städade hos en granne kl 10-12, sen vart de lunch 12.10 sen börja stryka massa.
idag vare as jobbigt. USCH! 5 st skjortor, alla uniformer till skolan, dom har ju på sig sportkläder idag. så en av connies klänningar, och en sovtröja, lyly's 2st shorts och en skjorta, romillys 2 st klänningar ochå pyjamas, och sen hade sophie köpt ny sängkläder till romilly, så de va 2st påslakan2kuddfodral, sen ett annat påslakan&kuddfodral&lakan som en gäst hade sovit med.sen lite av sophies och james kläder. men fan ja jobbigt de va, iaf skjortorna, så jävla tråkigt att stryka dom!! usch!!

idag har jag tvättat mina sängkläder också, men ja har INTE strykit dom, så dom är såklart as skrynkliga! haha, men de skiter jag i, de är endast jag som ska se dom iaf :)

Ne men nu tror jag romilly och james kommer hem, ska nog börja med maten till romilly snart.
Undra vad jag ska äta ikväll, kanske blir klyftpot i ugnen med nått till, köttbullar eller bacon kanske och sallad, är mkt hungrig!

Kan någon ge mig nå bra tips på filmer som jag kan ladda ner :)
har ju inte så mkt att göra här ute på landet ;)

ne men ska kila. hade bra ..
PUSS&KRAM!

20 juni

tjosan

igår var jag somsagt barnvakt. jag va as trött så somnade runt halv 12, kl 01.30 vaknade jag av att romilly gallskrek från sitt rum, jag nyvaken helt snurrig sprang upp för trappan och såg romilly sitta där och såg helt vett skrämd ut. så hon fick följa med mig ner och la henne i min säng istället, sen efter ca 30 min bar jag in henne i sophies&james rum, sen 10 min senare kom dom hem.
Fyfan att vakna sådär alltså, va helt borta när jag vaknade, de vart nästan svart för ögonen när jag sprang upp för trappan. usch!

Idag lördag, har inte gjort mkt. legat i sängen och slappat, är trött hela tiden, kroppen är helt utbränd, huvudet känns tungt, men de går väl över, eller så håller jag på att bli sjuk. :/ gjorde några mackor till lunch och yoghurt, de va gott :) familjen och deras främmande hade åkt iväg till en "fare"(stavning) nån gårdsfest eller nått. då passade jag på att gå ner och fixa nått att keka.

Igår började jag läsa en bok jag hade med mig :) ANHÖRIG heter den, ni får söka efter den orkar inte skriva vad den handlar om.. nu vart ni glada va mamma&pappa ;) hahah! ELINA LÄSER EN BOK ;) ne nu ska jag läsa en stund sen ska jag sova.
hade bra

PUSS&KRAM! <3

19 juni

TREVLIG MIDSOMMAR PÅ ER ALLA! :)

I lördags var jag barnvakt, så tjänade lite extra pengar och i torsdags med, försöker samla på mig :D nästa vecka ska jag städa två dagar hos henne, hon ska vara utomlands så behöver hjälp, hennes nått ska bo där medans.. resten av veckan har varit normal, idag hade vi frukost på med solkräm, och lyly han hatar solkräm så sophie får jaga honom för att få på honom de. jag slipper göra de skiten.... skönt!! sen skolan för en ensembly(stavning?) sen bar de av till IKEA för mig sophie och romilly :D köpte massa småsaker, alltså godis, ost, chips cholkad och sånt där :D hihii! åt också köttbullar där :) hem sen till alla barnen, 2 extra barn till kvällsmaten, sen bad och barnvakt. kollade nyss klart på narnia - prins Caspian, barnen hade inte sett den förrut, nått måste vi ju göra..

just de, en så jävla het kille håller på att måla och massa i vårat lilla hus här. ett hus som dom ska hyra ut. cottage kallar dom de. han är runt 24-25 blir helt svag i knäna! herregud :D hihi! han har mkt kvar att göra där ute så har gott om tid att snacka med han ;) hahaha! ne nu ska jag få barnen att borsta tänderna och gå och lägga sig... ska lägga ut lite bilder någondag, men vi hörs.
hade bra och ha en trevlig midsommar :)

PUSS&KRAM!! <3



12 Juni

GRATTIS ALLA STUDENTER!!
HOPPAS NI KOMMER HA EN LIKA UNDERBAR DAG SOM JAG HADE!!!!!



Nu ska jag klä på mig, duschade precis ska snart till grannen och vara barnvakt..
hade bra pusssssssssssss<3

11 Juni

torsdag, började dagen med frukost kl 7-9 ledig till 11, hem till en granne och städa, extra pengar, sen tillbaka och börja jobba igen kl 15-20.
Städade hela köket hos en granne sopade, moppade och vatten dammsög golvet, något dom gör så att allt skit försvinner, vetefan :P hahah sen likadant i tvättstugan hallen en toa och tamburen. sen göra rent på 2 toaletter.
ska tillbaka dit imorn och vara barnvakt :) börjar kl 20.15 - ?
Sophie och James bjuder dom på mat så dom behövde en barnvakt ;)

ne nu ska jag nörda ett tag med sims :D
hade bra, puss&kram

9 Juni

GRATTIS ROMILLY, 3år! :)


är ledig, sitter och väntar på att the sims 3 ska plogga ner igenom brevinkastet i dörren ;)
förnyade mitt virus skydd också, gick typdligen ut idag.
ser inte fram emot kvällsmaten idag, 14 ungar i lekrummet liksom! å herregud säger jag bara!!

ne nu ska jag gå ner och ta en frukt och kolla om de kommit nå post till mig ;)
Vi hörs PUSSSSSSS<3

8 Juni

Måndag, och just nu känns de som att dagarna bara rullar fram.

Imorn tisdag är de Romillys födelsedag, hon blir hela 3 år :)
så de blir frukost, present utdelning lite grann, sen skola för barnen, dammsuga och moppa golvet i köket, sen ledigt frn 9-12.30 ungefär kl 10 ska sophie ha nån tränings grej på gården så en aupair från Spanien ska komma hit och göra mig sällskap, vi ska förmodligen gå ut och gå vetefan :P haha sen kl 12.30 blire fixa för partyt, de kommer vara 14 barn här, och endast sophie&jag som vuxna, hur jobbigt kommer inte de här bli... så ska fixa mackor och fixa bord och duka och massa. alla ska ha kvällsmat också....... sen åker dom hem och bad för "mina" barn. :P

jobbig dag kommer de bli, och aupairen som kommer till mig är också lite jobbig, hon snackar så snabbt och har inte så bra engelska, såå hör typ inte alls vad hon säger, men hoppas de går bra, inge kul att säga VA? VA? VA? hela tiden!

men men, nu ska jag kolla på one tree hill sen ska jag sova.

hade bra, puss&kram


vill ha mit hår så här igen fressten!! färgen alltså :)
Väldigt gammal bild, från BKROMFA tiden !

TÄVLING!


Vill du tävla om 2500:-från Junkyard? klicka här!
Eller komma till Junkyards hemsida klicka här!

LYCKA TILL! :)

6 juni

Hejsan, här kommer inlägget om förra helgen när mamma&pappa va i London och hälsade på :)

Helgen började med att jag åkte till stansted och mötte mor&far. vi tog tåget i till london och tunnelbanan till wellinton hotel för att checka in och hitta till rummet, sen gick vi ut för att äta, istället för att ta tunnelbanan så gick vi mot big ben och kollade lite där sen därifrån tunnelbanan till oxfordstreet för att hitta ett mat ställe. vi gick till spagetti house :) gott vare, men kyparen va skapligt stressad, de va dock lite jobbigt. sen bar de av hem för att sova.

Lördag: dagen då allt hände ;) började med frukost på hotelet, vanlig frukost vill jag säga, rostade mackor, ost skinka, mjölk och flingor osv. sen bar de av mot baker street och madame Tussauds, ville komma dit ganska tidigt så de inte skulle vara så lång kö... men de va de ändå hahahah!

Här kommer de bilder från madame tussauds :) ENJOY!
   

     

     

       

       

       

hahaha, pappa&jim carrey!!


     

     

På Skylten står de dennis Nilson.....


de vart sista bilden från madame tussauds :) efter de tänkte vi att vi skulle gå tillbaka till oxfordstreet, och de gjorde vi, och påvägen hittade vi en liten markad som vi kollade runt lite på, sen satte vi oss på en restaurange och åt lunch sen vidare till oxfordstreet sen åkte vi till piccadilly circus sen till vidare till big ben och kollade runt, tåg båten från bg ben/london eye till london bridge.. dom höll på att måla om london bridge så om ni tycker på bilden här nedanför så ser ni att den är nymålad på högersidan och inte vänster. :)

     
 

(orkar inte lägga in massa bilder från båtturen, eftersom jag redan har gjort de förrut en gång)
men efter båtturen så gick vi runt slottet och över london bridge och hela vägen tillbaka till london eye.
Här kommer bilder från vägen tillbaka.
     
     

Sen åkte vi upp i london eye och kollade på utiskten, skapligt högt må jag säga.
     
   

kollade på big ben en gång till på g till Oxfordstreet.
 

sen hade vi gjort ganska mkt på lördagen, om jag glömt nått mamma&pappa så säg till :)
vi gick och letade på ett ställe att keka på, de vart Garfunkels :) gott gott :D
sen hem och sova.

Söndag: gick upp, åt frukost fixade oss, packade väskorna, checkade ut sen bar de av till oxfordstreet för att leta efter en present till Romilly som fyller år den 9:e Juni :) men de va stängt överallt, så vi gick till marble arch och hyde park :)
 

tog en fika och sedan tillbaka till disney affären när den öppnade igen :)
Köpte en t-shirt med High school musical på :) en söt liten t-shirt. Hoppas hon blir glad. köpte även en mimmi-pigg t-shirt till mig :D hihi eller mamma&pappa betalade , tack tack :D

vi åt omeletter på garfunkels fast på en annan på oxfordstreet sen vidare till Liverpoolstreet där mamma&pappa skulle ta tåget till stansted för flyg till Sverige igen.
sen åkte jag till paddington och väntade på mitt tåg tillbaka till pewsey.

Tack mamma och pappa för en jätte rolig helg med er :) de va kul att ni kunde komma förbi och se London!
De va kul att se er, ni va saknade!

Vi ses snart. PUSS&KRAM! <3



5 juni

För ett år sen idag va den bästa dagen i mitt liv, STUDENTEN!
Helt sjuk, VI KLARADE DE!
 vilka minnen den dagen har, och minnen från dom sista veckorna med tjejerna!
Skulle kunna göra vad dom helst för att få åter leva dom sista veckorna & studenten!

Jag säger bara, ta vara på skolan....... de kommer man på så här i efterhand!!
Tiden i skolan minns man föralltid. och för min del så va de inte så bra på pluggsidan, men kompisarna va AWESOME!

men men, nu har man bara minnena kvar av de! livet går vidare.
jag saknar alla där hemma, snart kommer jag hem! :)


(bilder och text om london med mamma&pappa kommer snart!)

PUSS&KRAM!<3

bild från 1:an på Media


studenten (jag&leia)


Balen

3 Juni

hej, de va väldigt länge sen jag skrev nu..
sist va nog att malin hade blivit utkastad och fick flytta in till mig i 5 dagar, söndag kväll - fredag.
den veckan gick ganska snabbt, vi hjälptes åt med sysslorna, dammsög, städade, lagade mat, strök, tog hand om barnen.
Sophies syster kom hit med hennes 3 barn så de vart 6 st barn här då. skönt att malin va här så jag slapp ta hand om dom själv.
På onsdagen tror jag de va, så gick vi på bio med barnen, malin + 2 barn gick på monster vs. Aliens. 3D film, dom tyckte nog att den va bra. Jag + 3 barn skulle gå på hannah montana men den va full så vi gick på Bolt istället, men de vart bra de med, barnen va nöjda och glada. fick popcorn och godis. sen gick vi till Pizza Express och åt lunch sen hem.
 resten av veckan va normal, alltså stryka osv....

på torsdagskvällen gick jag och malin 30 min till puben i området för att äta mat. här kommer några ego bilder på oss ;)
Osminkade och sådär.. men de är väl så man ser ut ;) hahahhah!




På Yeomen (puben)



på fredagen, gick jag upp och gav barnen frukost sen kl 10 fick jag sluta för att göra min klar för min helg med mina föräldrar :)
Malin packade sina väskor, 1 stor resväska och 1 liten, båda i baggaget, sen en väska som handbaggage med datorn i osv. Jag hade med mig min lilla resväska. vi tog vårat pick och pack och packade in allt i bilen och sen bar de iväg till tågstationen i Pewsey. stog där och väntade sen ändrades tiden på klockan så tåget va 30 min sent! å herregud, malin kände sig skapligt stressad. hon ville ju inte direkt missa planet.
Men de kom iaf efter ca. 30 min. åkte till London Paddington och hoppade på tunnelbanan och sedan till liverpoolstreet för att hoppa på tåget till stansted flygplats, de gick bra, när vi va framme där så skulle vi gå åt olika håll så jag kramade malin och sa hej då, ses om 2 månader. sen gick jag och träffade mamma och pappa. tog tåget till liverpoolstreet och sedan tunnelbanan till st. James park och till Wellington hotel. letade oss upp till hotel rummet sen ut och titta lite, gick och åt på spagetti house. sen hem igen för att sova, lång dag på lördagen. mer kommer senare eller imorn med bilder och sådär.

Vi hörs. PUSS&KRAM

RSS 2.0