25 maj

måndag, ledig idag.. men helgen har haft mkt att erbjuda.. här ska ni få höra hur allt gick till! KAOS!!!

Lördag, tog tåget till Mira, och mötte upp henne på liverpoolstreet sen tog vi tunnelbanan till deras hotel, checkade in och kolla in rummet. först funkade inte kortet i dörren, men såg senare att de va fel dörr! hahah dom försökte på 25 ist för 35 hahaha. men sen kom vi in iaf. väldigt liten, vi tog en promenad och kollade runt där, vi va på colliers wood. nästan där jag bode förrut :)
vi åt på nått kyckling ställe, gott vare. sen gick vi tillbaka och satte oss på rummet ett tag. sen till en restaurang, killarna va hungriga igen hahaha, så vi satte oss där, jag tog en öl, mira en sex on the beach. och vi tog en varsin brownie :D as gott, men as mkt. kommer bilder senare. satt där ett tag, sen gick vi och köpte lite alkohol i en affär, lämnade de på rummet, jag tog med mina grejer ner vi skulle in på en pub sen skulle jag hem, men de va 21 så de skulle kosta £5 för dom som va under så skret i de tog tunnelbanan till st. pancras för att ta tåget till malin, men när jag va framme vid tåget så va alla tåg avstängda, fyfan. fick panik! vart skulle jag va vägen liksom. alla tunnelbanor va typ avstängda. men dom sa att de skulle gå buss till radlett, men dom kom aldrig eller de kom några men dom gick inte dit jag ville, så stod där och väntade typ hur länge som helst..... de kom taxibilar frågade hur mkt de skulle kosta till radlett, de skulle kosta £60, ganska mkt för dyrt för min del, så de vart inge taxi.
runt halv 2 började tågen gå igen, så hoppade på tåget och åkte till malin, kom hem till malin, va jätte tyst, sa kanske 2 ord när jag kom, hej och toa. för jag behövde gå på toa. gick dit och sedan upp och lade oss. knäpptysta.

vaknade på morgonen runt 9, låg kvar i sängen tills vi hörde att familjen hade dragit run 11, halv 12. gick ner fixade toast, sen kom mamma&pappan in och letade efter massor. va helt normala, log och sa hej och sådär.
sen gick dom igen, pappa gick ut, öppnade dörren igen, och sa att malin va respect lös, för att hon hade väsnas inatt mellan 12-2, så sa jag, oj, de va mitt fel förlåt, mitt tåg gick inte, så ringde till malin massor eftersom jag va själv osv. inte så kul...... men han bara ignorerade mig, kollade inte ens på  mig när jag pratade! sa inte ens okej till mig sa till malin att jag hade varit full och skrikit från toan! jag sa inte ett ljud! hittar på skit liksom, han sa; du får gärna åka härifrån så snart som möjligt, sen gick han iaf, sen kom maria in och sa att dom hade blivit väckta varje fredag och att malin inte hade nån respekt för dom, och att malin va tvungen att dra från huset idag! att hon inte får vara kvar längre.

Men ja menar, om dom tycker att dom har blivit väckte varje fredag, varför har dom inte sagt nått tidigare då att hon måste vara tystare eller nått. kan ju inte bara slänga ut allt på engång och slänga ut henne... så jävla dålig stil av dom!
Så vi satt och letade efter om de gick nått flyg på söndagen, ringde t.o.m och frågade om man kunde åka dit och hoppas på att någon skulle missa planet eller boka om eller nått att de nån plats över, men de va fullt och de skulle inte gå.... så nästa flyg går på onsdag, men hon bestämde sig för att åka på fredag ist, och följa med mig hem. så jag ringde till sophie och berättade vad som hade hänt, och hon tyckte så synd om henne, men skulle snacka med james så de skulle gå bra, och de gick de, skulle bara få hjälpa till med barnen och städa lite, men de är lugnt. så vi åker samtidigt på fredag till london malin och jag! :) 13.21 går tåget från pewsey, sen åker vi till liverpoolstreet där malin tar tåget till stansted och jag väntar på mamma&pappa som kommer från stansted :) sen kommer ja bo med mamma&pappa på hotel :D hihihi! kul kul!

aja, söndagen, efter jag pratat med sophie så letade vi reda på hennes resväska som va på vinden och sen började vi packa och skickade ett sms till maria och sa att hon ville ha sina veckas lön innan hon drar och sådär, först skrev hon att hon kunde komma förbi och ge henne pengarna eller lägga in dom på hennes konto framför oss. så vi ser. då skrev hon att hon ville ha pengarna i handen, men maria skrev, ne jag sa ju att jag kunde lägga in dom på din konto, är alldeles för långt ifrån att komma förbi hemma nu! men hon skrev så här i sms:et,
"Could you please leave your bedroom clean. we will drop in and gick you your money. or do the transf in front of you"

de förstår jag som att dom kommer kkomma förbi och ge pengarna, eller göra de så vi ser.....
men då sa hon, ne vi är alleles förlångt ifrån för att komma hem, vad snackar du om,  jag kommer inte komma hem igen pga av dig!! så hon hade ringe till andrea och frågat om hon kunde lägga ut pengar till malin så länge, ja menar, andrea är malins kompis en annan aupair som jobbar för marias kompis! kunde dom inte gett pengarna i tid så hade som sluppit de där......

aja, sen tog vi tåget till st. pancras och sedan tunnelbanan till paddington och köpte tåg biljtetter till malin och sen åkte vi till pewsey... nu är historian slut..... tycker synd om malin! men nu får hon åka till Sverige på fredag, soft!

hade bra så hörs vi. bilder komma nåndag.....
PUSSSSSSSSSSSSS

22 maj

snart bär de av mot london och mira! :D sen malin :D hihi.. Kanske hur bra som helst! <3


22 maj

Äntligen Fredag, ledig.. dagen har varit KAOS! herregud, mitt huvud har stått stilla, allt har bara krockat...
dagen började iaf ganska bra, frukost till barnen kl 07.00 sen fixa dom och åka därifrån, dammsög köket, trapporna, hallen på mittenvåningen och lyly och romillys rum. nya mattan lägger av sig massa jävla ludd så påsen vart full ! visste inte vart påsarna va så fick vänta tills sophie kom hem igen.åt min egna frukost runt 9, sen ledig till 12.30. va ute i solen 30 min runt halv 12.

romilly va på jätte dåligt humör när hon kom hem, hade tagit kort i skolan så va där ett tag, annars är hon ledig på fredagar.hon satte sig framför tv:en, jag lagade mat sen gick jag in för att hämta henne då hade hon somnat framför tv:en om hon väl somnar då är hon omöjlig att få upp! undertiden hon sov där kom en leverans med mat från sainsbury's och plingade på, så fick packa in all mat därifrån också, sen vart de sen lunch för romilly. hon vaknade runt halv 2-2 vet inte rikitgt, sen upp i hennes säng sov till kvart i 3, under tiden så dammsög jag vardagsrummet och sprejade i badkaret. sen vaknade hon, vi lekte och sen kom en snubbe med ett lass med grus som dom skulle ha, han tippade av de på olika ställen på grusgården s¨å att sophie inte kom in med bilen. sen kom resten av gänget hem, dom tog på sig jeans och stövlar och lekte i grushögarna, jag strök ett tag, sen dags för kvällsmat, jag gick ut för att hämta dom, då hade dom tagit av sig stövlarna och romilly tröjan och connie byxorna, precis då kom sophie hem, å herregud vilket liv de vart. ja mena, gruset va inte direkt varmt.. kommer säkert bli sjuka nu! så dom fick tvätta fötterna och sen mat. sen bad och pyjamas på! sen SLUT FÖR DAGEN! SÅ JÄVLA SKÖNT!!!!

ne nu ska jag ta mig i kragen och byta om å ut å jogga ett tag! sen ska jag in och styrka, duscha och sova! as trött! ha en bra helg alla!
PUSS&KRAM! <3


21 maj

imorn är de fredag, skolfoto för barnen, så romilly ska till skolan en sväng imorn, betyder ledighet för mig :D

är just nu inne på episodes.com, där kan man välja vilka serier man följer och se vilka dagar dom kommer ut på så man kan ladda ner direkt. så jag har sett/håller på att kolla på dessa serier :)

Serier:                                               "time wasted"
90210                                                  1 dag
Bones                                                  3 dagar, 12 timmar
Charmed                                              1 vecka, 11 timmar     AVSLUTAD!
Desperate housewives                       4 dagar, 20 timmar
Dexter                                                  1 dag, 12 timmar
Dollhouse                                             1 timme
Friends                                                 4 dagar, 22 timmar &30 minuter    AVSLUTAD!
Heroes                                                 2 dagar, 11 timmar
Kyle Xy                                                1 dag, 19 timmar     AVSLUTAD!
Lost                                                      4 dagar, 10 timmar
One tree hill                                          1 dag, 16 timmar
Prison break                                         3 dagar, 7 timmar   AVSLUTAD!
sammanlagt:
13 serier.                                              1 månad, 1 vecka, 1 dag, 21 timmar &30 minuter

Har tittat på the OC också, men hittar inte den.
Charmed&the OC har jag tittat på om och om igen ett X antal gånger också hahah!
Är man serie nörd så är man, hahaha! och här har man inte mkt att göra när man är ledig, så de blir lätt att man tittar på nått.


Ne, nu ska jag sova. imorn äre fredag, sen lördag och de betyder att MIRA KOMMER TILL LONDON! :D hihihihi! ååååh va kul!
Hade bra, så hörs vi... Kanske ses :D PUSS


20 maj

ränkat från imorn så är de;
3dagar kvar tills jag får träffa mira :D
& 9dagar tills mamma&pappa kommer hit!! :) va roligt, två helger med roligheter. :D

nu har jag också flyttat runt lite på bloggen, är bilderna fortf ivägen?
hoppas inte, jag är inte klar med bloggen, men jag orkar inte mer just nu.

Är ledig, väntar på att ett avsnitt av 90210 ska ladda klart, sista avsnittet för säsongen :(
sen äre one tree hill som får undehålla mig :) ne nu ska jag kolla på ett avsnitt av one tree hill, sen kl 12 ska jag fixa nått att keka. vi hörs pusssssssssss

16 maj

Jag ber om ursäkt för att bilderna är framför texten, men tills jag har fixat problemet så får ni trycka på "senaste inläggen" i menyn till höger för att se inlägget utanbilderna ;)

Och blev as irriterad alldeles nyss, inte spec intressant för er som inte kollar på Prison break, men jag kollade nyss på 22 avsnittet i säsong 4, och de  ska vara 2 till avsnitt efter de, men de står inte när dom kommer sändas, men detta avsnitt hade verkligen ett avslut, ett sorgligt avslut vill jag tillägga! fick ut en tår eller två. vill inte förstöra något för nån som inte sett de avsnittet än. så kommer inte berätta vad som hände, men jag kände på mig att de skulle hända, och jävla irriterad vart jag över de..... och hoppas verkligen att dom där 2 sista avsnitten som de står att de ska göra på episodes.com kommer komma snart!!

jaja, nog om de. Lördag är de idag, dåligt väder, men vad häntar man sig i england. hahaah! ;)
familjen har främmande, så vill gärna inte gå ner och störa. Men ska snart ner och äta något iaf, måste ju äta trotsallt hehe.
sen lite senare hade jag tänkt att gå ut och jogga en runda. och kolla på one tree hill, har börjat med den serien nu, är dock inte så bra i början, har sett några av dom nyare avsnitten på tv när jag stryker, så tycker den delen är mkt bättre, men måste ju se alla för att förstå allt ;)

ne, nu ska jag ner och fixa nått att stoppa i magen, vet inte vad de kommer att bli. men nått blire iaf ;)

ha en bra helg, så hörs vi!

PUSS&KRAM

14 maj

emma, du får gärna hjälpa mig, folk ser tydligen inte en del av min text pga mina bilder, de ser helt perfekt ut på min dator.
gå in när du vill och hjälp!!!

vem äre som har kommenterat på förra inlägget med namnet "jobbigt"?


idag vanlig dag, imorn ska jag jobba hela dagen, och då menar jag verkligen HELA!! från 7-22, romilly är ledig och sophie har massor att göra, och sen ska james och sophie till london på kvällen, så ska vara barnvakt, fyfan va jobbigt de kommer bli.
Men men, extra cash i bössan!

alldeles nyss fick jag gardiner på mitt rum, kommer bilder på de senare, och min lampa i taket vart fixad, alltså byta glödlampa. :P hahaha.men fyfan, största jävla spindeln kom ut när vi satte upp gardinerna. shit pomfritt, höll på att svimma! Sophie bara tar upp den med handen och går iväg till toan och spolar ner den, de skulle jag ALDRIG kunna göra!! usch å fy...

ne, nu ska jag kolla på sista två avsnitten av säsong 4 av LOST ! :D

Hade bra, och jag ber om ursäkt för att bilderna är för texten, men de är inte så i min dator, så de tycker jag är konstigt.
PUSSHEJ LEVERPASTEJ!
åååh leverpastej vare längesen jag åt! de måste jag köpa.
pussis

13 maj

tåg resan bokad och klar tur&retur den 29-31maj! :)
när jag skulle räkna ut hur mkt de skulle kosta då tog jag priset gånger 12.90 för att få de svenska priset, men sen märkte jag att dom sänkt, så nu ligger de på 12.2 ist... de va ju bra, billigare! :)

onsdag idag, har betalat&beställt biljetterna och ligger i sängen redo för att sova 1.5 timma. kunde inte sova inatt, låg bara och vred och vände på  mig hela tiden. as drygt vare.

Ja, nu har jag bara att boka biljett till den 23:e när mira kommer. men vet dock inte vart jag ska bo när jag kommer dit, om jag ska åka till malin och betala massor, eller sova hos josefin och bara betala bussen dit. men ja vill ju träffa malin innan hon åker hem också... JAG VET INTE!!!!!
ska snacka med josefin om de, och så kanske malin kan komma in till london den 24:e och gå runt på oxan med mig :D
Hör av dig mallan:D
Mira du med, om flygtiderna&vilket hotel ni kommer bo på :)

Hade bra alla, PUSSS

12 maj

Tisdag, har precis komma in i mitt rum igen efter en lång dag.
har precis ätit korv, stektpotatis morötter och gurka(rivenstektmedsaltpeppar och nått mer) sophie hade gjort de för nån dagen sen :) mumma va de iaf :D
dagen började med upp 5 i 7 för frukost till barnen, och barnen lyssnar inte alls. blir tokig, håller typ in allt också,INTE BRA!
Och morgonen som dom flesta vet så är de inte den bästa, glada tiden för mig, väldigt irriterad och vill ha de tyst runt mig, men ICKE SA NICKE! dom bara skrek å bråkade med varandra...fyfan säger jag bara....... Ibland är dom bara så jävla jobbiga och ibland är dom jätte snälla och tysta. den tiden tycker jag om!!!

sen ledig, åt gröt och satt vid datorn, sen kom mattsubbarna hit och fixade mattan i Lyly's rum, ska ta kort på de senare när rummet är helt klart med möbler och sådär, men de vart som ett helt annat rum, helt sjukt... jätte fint vart de, snart ska dom byta ut den där röda mattan i hallen, bruna i romillys rum (hon ska också flytta upp) connies rum, vardagsrummet. mitt&sophies&gäst rummet ska dom byta ut senare, känner att de inte är sån brotska med de just nu. spelar ingen roll för mig, men skönt att slippa flytta ut allt och sen in med allt igen, känna den där äckliga lim lukten..... sen ska dom måla om överallt också, de kommer bli jätte fint när allt är klart.

sen började jag igen vid kl 12.30, lunch till romilly och sen stryka lite, dammsuga lite efter mattsnubbarna, de va ludd i hela trappan upp. sen kollade lite tv med romilly när hon vaknat och sen kom connie och lyly hem, så kl kvart i fem började jag laga mat till dom, potmos, korv och brocolli och bönor. sen dags för bad och sen äta mat, och sängen :D

ska ut och springa om 45 min :) har kollat upp att 2.5km är här precis utanför, så jag ska jogga runt en triangel som ligger här. inte så liten triangel men de är iaf 2.5km runt de, tror jag, kan va lite mindre. men de är ganska bra. :) till att börja med!

sen blire duscha och sova, är as trött redan nu :P

ne, nu ska jag vila lite smått innan jag ska ut! hörs!! :)
PUSSSSSSSIS

Fixat baby!



Så nu är det fixat babe!!! Love you// Emma Damm.

PUSSSSSSSSSSS

10 maj


För de är ingen vanlig dag, för de är Malins 20års dag, hurra hurra hurra!!!
GRATTIS MALIN, Hoppas du får en as bra dag med sanna i radlett/london :D skulle vilja vara där men känner att jag behöver spara lite.. men vi ses ju snart!!! :)

Nu är snart bloggen klar, emma ska bara kolla på den där rosa fula prickiga ramarna runt bilderna till vänster. för den ramen vill jag verkligen inte ha! så hoppas hon kan fixa de :)

De är söndag idag, vädret är väl sådär, imorse när jag vaknade första gången kl 07.30 va de blåhimmel och väldigt ljust, sen när jag vaknade runt 10 så va de moln överallt!!! fyfan, hoppades på att få gå ut å sola lite idag, men icke sa nicke, de blir att chilla vid datorn ;) hahaha! :D datanörd som jag är :P

nedräkningen till höger på menyn är tills jag åker hem, såklart de står ju de, men de är inte de exakta datumet, utan jag åker runt där. ska snacka med sophie om de lite närmare augusti vilket datum som passar dom bäst.

ne nu ska jag ut och gå, ska utforska ett helt nytt ställe, ska gå mot puben men när jag nästan är framme så ska jag gå till vänster ist för höger så ska jag komma till ett annat ställe.

hoppas de blir bra, hade bra, PUSSSSSSSSSSSSSSS!!!

9 maj

nästan klar med designen nu, bara lite smått kvar =) ska byta bild i menyn, lägga in fler bilder i menyn, känna av några andra färger hör bakom texten, eller aa inte de vita men de bakom... nån idé? Ska kolla på Prison break S04E20, snart är de slut också... bara 4 kvar efter den här. lite smått tråkigt, men ändå skönt, har varit en sån jävla seg serie ibland alltså.. herregud säger jag bara ! hahaha men nu ska jag kolla.

puss&kram

9 maj

Grattis Ida på konfirmationsdagen :)

Jag håller just nu på med en ny design, men allt funkar inte som jag vill, så de kommer lite små ändringar hela tiden.
Vad tycks om den hittills? hihi

PUSS

8 maj

kom precis in i mitt rum igen, känner fortfarande lukten av mat, James&Sophie ska äta middag nu.... väldigt konstigt, dom äter kvällsmat väldigt sent varje dag, och barnen är fortf vakna, eller inte romilly, men dom andra. dom gråter för fullt, antar att dom är för trötta.. kl är ju 21.14 dom borde sova för längesen! De finns ganska mkt konstigheter här tycker jag, mat sent(äter aldrig tillsammans. tycker att dom nästan aldrig har tid med varandra, Sophie jobbar inget så hon lever på James pengar, förstår inte... han måste ju tjäna massor. betalar för skolan till barnen, mat 2 bilar, hus, el, vatten, mig och alla andra utgifter som blir, shopping osv. men han börjar typ kl 8 åker härifrån med tåg kl 6 kanske, kommer hem mellan 7-9 beroende på hur mkt han har att göra.

en annan sak, Sophie kan bli jävligt arg ibland på barnen, de är väl självklart, jag kan bli jävligt arg på dom och ta tag i armen på dom för att dom ska lyssna, men hon blir arg å tar tag i armen och ibland slår dom, (INTE I ANSIKTET) på typ armen eller rumpan eller nått. hon har gjort de flera ggr framför ögonen på mig! Jag blir lika ställd varje gång! vet inte vad jag ska göra, gå iväg, bara stå där och titta eller va fan ska jag göra?! Jag tycker att de är helt okej att ta tag i armen hårt men fan inte slå.......... Men de är ju inte direkt så att jag skulle säga till henne, Jag vill ju inte att hon ska tycka att jag tycker att hon uppfostrar sina barn fel, men jag vill inte heller bara stå där och titta.... (detta händer inte ofta, endast när dom är riktigt dumma) och sen när hon nu har slagit dom, då säger hon åt dom att sluta grina!? de är väl klart som fan barnet grinar när nån har slagit dom! Lyly gråter väldigt mkt, ofta och mkt. Jag tycker att de är jobbigt, för han gråter för allt, vad som än händer, om han inte orkar äta upp maten, om jag säger åt han en gång att gå och borsta tänderna men inte lyssnar sen säger jag de igen och går närmare han så börjar han grina, assåå jag menar allt! förstår inte!
HAHAHA ja just de, Sophie bad mig lägga barnen en gång när en mattläggare skulle komma förbi och prata priser med sophie, så jag skulle hålla barnen borta, inte störa. så då bad jag barnen gå in på toan och borsta tänderna, connie och romilly borstar tänderna fint, har en tidning där också som dom tittar i, men lyly ska promt ner och snacka med sophie, han har nått jätte viktigt att säga sa han. men ja sa, nej du får inte störa henne nu för hon pratar med en man där nere. han sa jo och puttade mig åt sidan, jag tog tag i hans hand och förklarade varför han inte fick gå ner, men han skulle ner ändå. jag stod ivägen för honom så han försöker krypa emellan mina ben men jag håller igen dom så han får inte igenom hans huvud, men han trycker ändå och tillslut börjar han grina och säga att jag gör illa honom, men de är ju du som trycker säger jag, jag gör ju ingenting! han ba; jo du står ivägen. å så förklarar jag igen å igen å igen, men han fattar inte. han skriker hela tiden, vägrar lyssna. tillslut har de gått ett tag så kommer sophie upp och skäller ut honom! när dom pratat klart så säger jag förlåt, menar jag fick honom att skrika. hon ba; nej de är han som gjort fel, du gjorde bara som du va sagd att göra. :)

jaja nog om de, idag är de fredag, har inte bloggat på länge nu, ursäkta mig.
Måndag: åkte hem från malin, va "bank holiday" här så .. tåget kom in tidigt på pewsey station så fick stå och vänta 30min i kylan, blåste som fan. kom hem, romilly hade saknat mig, hoppade på mig och kramade och pussade mig, å fick en kram från connie och lyly. :)

Tisdag: jobbade som vanligt
Onsdag: jobbade som vanligt.
Torsdag: jobbade som vanligt.
Fredag: idag hade jag hand om romilly hela dagen, började med frukost kl 7 för connie och lyly, borsta tänderna och klä på sig. sen vaknade romilly, ledig idag så skulle va hemma hela dagen, dom drog jag och romilly åt frukost i lugn och ro och sådär tog på henne kläder å borstade tänderna, romilly satte sig framför tv:n jag satte på en tvätt med barnens kläder och några mina, och sen en ny tvätt med mina, dammsög lekrummet, köket och tvättstugan å moppade golvet lite hastigt och lustigt(små rum). sen satte jag mig och kollade på mamma mia med romilly ett tag, de regnade hela förmiddagen så fick vara inne. kollade till lunch sen lunch och sova för romilly, jag gjorde rent diskhon i köket och gjorde rent på gäst toan, de ska komma gäster idag trode jag men dom kommer nog imorn. så gjorde rent badkaret å handfatet spreyade med en spray och sköljde bort. typ gnuggade lite på själva kranen. la nått pulver i toan som skulle ligga där i 6 timmar sen va jag klar, gick ner och la i tvätten i torktumlaren och började stryka massa annat, sen väckte jag romilly, kollade klart på filmen och ja strök klart allt förrutom en skjorta, hade redan gjort 3 st så pallade inte göra en till... HATAR SKJORTOR!!!!! sen gick vi ut och lekte ett tag, gick runt i trädgården och kollade på alla fina färgglada blommor och sen hoppade romilly studsmatta, är bara en liten leksaks studsmatta så jag får inte hoppa. sen kastade vi boll och sen va de dags för kvällsmat runt 5 sen gå och hämta upp lyly och connie som hade ätit kvällsmat hos en kompis längre ner på vägen, sen hem bada och sen kom sophie och James tillbaka (ÄNTLIGEN) jag gjorde mat, sen la jag mig i en efterlängtad säng!! :) skönt å bara vila, har gjort mkt idag.

aja, ja ska nu kolla på sex and the city eller så ska jag sova, är as trött, kl är nu 21.48... har skrivit i mer än 30 min hahahahhah!
Ja just de, sanna kommer i helgen, men ja kan inte åka in till london i helgen, har för lite pengar, men Mira kommer hit den 23 då ska jag in :) hihi! sen den 29:e kommer mamma&pappa! SAKNAR ER! <3
SAKNAR ALLA MINA VÄNNER och MIN FAMILJ! <3
jaja, hade bra!!!
PUSS&KRAM! <3

3 maj

hemma hos malin igen, shoppade lite smått på oxfordstreet, köpte en stegräknare, letade över hela stan över en sån! hahaha, köpte en trådlös mus till datorn, en kjol för mina leddings åkte ner hela tiden, så såg trosorna igenom tröjan!! hahahha så va tvungen, men den va fin såklart :) sen köpte jag öronproppar så ja kan sova på helgerna! behöver min sömn då :P
köpte halstabletter också så min hals ska bli bättre, har börjat få as ont i min högra halsmandel, börjar bli lite större också.. hoppas inte dom blir stora som ägg igen! då blir jag galen!!!!!!!!! orkar inte med de. min sista visdomstand är på G ut också, så inge tandköttsinflamation nu heller hoppas jag! men james känner en tandläkare i närheten så kan få billigare, berättade för sophie om visdomstanden ifall jag skulle vakna och ha as ont! :P hahahaha.. kände att de skulle vara bra. hehe

aa, nu sitter jag här och väntar på att malin ska bli klar med hennes dator så vi kan kolla klart på twiligt, och imorn ska hon berätta för hennes "föräldrar" att hon ska hem i början av juni... hon är en FEGIS! hihihi!

Jag har bestämt mig för att stanna i min familj iaf, tills början av augusti. så alla vet de. har tänkt att spara alla pengar jag får in. så jag har lite när jag kommer hem och så jag kan resa lite :)

ne nu ska jag tjata på malin att kolla på filmen, men vi hörs!!! PUSSSSS

3 maj

Idag är de södag, är hos malin i radlett. vi ligger fortf kvar i sängen och datanördar, men snart ska vi ta oss upp och dra oss till oxfordstreet å shoppa lite, va inne i watford igår, jag shoppade lite smått. Ett par skor och leddings från primark, en t-shirt från pink inc. och örhängen från H&M och River Island. sen drog vi hem igen å datanördade ett tag sen gick jag till ett kinamat ställe och beställde hem mat :) de va jävligt gott må jag säga. vi kollde på halva Twiligt sen ville malin sova. så ska kolla klart på den ikväll :)
ja just de, i fredags fyllde pappa år, GRATTIS i efterskott. och idag fyller Kerstin år (malins mamma) GRATTIS på dig med ! :)

ne, nu ska jag ta mig i kragen och klä på mig å göra mig redo. å dra å shoppa :D skulle behöva lite nya t-shirtar!
hade bra, PUSSSSSSSSSSSSS

RSS 2.0