Lördag kväll

jobbade inatt, de va kul , ganska mkt folk och lagom bra musik :) tummen upp! :) kommer vara band ikväll med så de ska bli intressant, peters morbror kanske ska spela så de ska bli kul om han kommer dit!

idag har jag iaf, ätit frukost, skulle äta nån slags müsli imorse, med fil å hallon, men fan alltså!! de va inte gott alls, så de kommer ja inte äta igen.. de vart bara ört te ist :) sen åkte ja å hämta mia hos juha å åkte till coop å handlade grönsaker till våran grönsakssoppa och blomkål och spenat gratäng..
i soppan va de, morot, rotselleri, palsternacka, purjolök, lök, grönsaksbuljong vatten å persilja :) så hade vi en quornfilé med soltorkade tomater ost och basilika till :) de va gott :D

blomkål å spenat gratängen bestod av; blomkål, spenat å ost :D de va ganska gott.. gick å äta iaf, de ska ja äta imorn också, måste bara hitta på nått att äta till lunchen.. får bli fil å bär eller nått :)

vart sjukt irriterad idag också, så är på dåligt humör nu! va sugen på att jobba tidigare, men nu är ja inte de längre :/ inte bra!!! får hoppas att de går över snart.. tänker inte berätta vad de är! så de är ingen idé att fråga..

ne men ska väl ta och kolla på nån serie innan ja ska åka å jobba, hoppas bilen är hel ute i garaget, pappa håller på att kolla på den, annars måste ja ta min bil och då måste ja tanka.. har inte råd med de :P haha.. FATTIG LAPP, de är ja de ! hahaha

men men vi hörs ;) hade bra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0